Для самоперевірки доступні всі завдання з ЄВІ-2021

все задания по ЕВИ-2021
28.09.2021

Плануєте у 2022 році вступати до магістратури, але вас лякає необхідність складати єдиний вступний іспит з англійської мови? А, можливо, вам просто цікаво час від часу перевіряти свої знання — чи змогли б ви подолати поріг вступу на магістратуру в українському виші? Чи відповідають ваші знання потрібному для цього рівню англійської B1–B2?

У будь-якому з цих випадків, у мережі викладені всі завдання з ЄВІ 2021 року: 1-ї зміни, 2-ї зміни, а тепер уже й із додаткової сесії. Так само до них доступні ключі з правильними відповідями: для тесту 1-ї зміни, 2-ї зміни, а також для додаткової сесії.

Якщо ви хотіли би максимально наблизити умови до складання «ЗНО на магістратуру», то ставте собі таймер на 60 хвилин — саме стільки відводиться на виконання 42 запропонованих завдань. Кожне правильно виконане завдання приносить вам 1 бал, а поріг у 2021 році складав 12 балів.

Визначення, у яких завданнях ви припускаєтеся помилок — перший крок для вдосконалення знань та вищих балів на іспиті. Для подальшої роботи над цим питанням радимо зазирнути до нашої статті про те, як хакнути ЄВІ, де можна знайти дієві поради з підготовки.