Безкоштовні корисні застосунки для учнів та вчителів

besplatnye-poleznye-prilozheniya-dlya-shkolnikov-i-uchitelej
25.08.2022

Незабаром розпочнеться шкільне навчання і цього року в умовах воєнного стану. Школярам необхідно мати доступ до україномовної літератури, аби продовжувати здобувати знання незалежно від місця перебування, форми здобуття освіти та перешкод, що створює війна.

Компанії-розробники застосунків оперативно зреагували на повномасштабне вторгнення Росії в Україну та підтримали українців, надавши безкоштовні преміум-акаунти та знижки. 

Відтак, українці могли безперешкодно користуватись програмами для:

 

  • вивчення мов,
  • читання електронних книжок,
  • спілкування,
  • розваг.

Зовсім скоро учням та вчителям повертатись до навчання, тож їм необхідні додаткові ресурси для поліпшення освітнього процесу в умовах війни. Наприклад, компанія EDPRO з 1 вересня надасть безкоштовний доступ до електронних підручників та посібників для навчання на своєму ресурсі.

5 речей, які варто зробити вчителю до початку нового навчального року

Дізнатись

Крім того, є ще кілька корисних застосунків для навчання, що можуть використовуватись українцями безкоштовно.

  • Drops — додаток для вивчення 43+ мов. Він відкриває для українців преміум-доступ на рік. Для того, щоб його отримати, слід заповнити форму. 
  • Ще одна платформа з вивчення мов Mondly. Вона надає безкоштовний доступ до своїх курсів для всіх українців. Аби отримати його, необхідно під час реєстрації вказати рідною мовою — українську.

besplatnye-poleznye-prilozheniya-dlya-shkolnikov-i-uchitelej

Українські компанії теж не залишились осторонь. Зокрема:

  • Yakaboo надає доступ до читання та прослуховування книжок у мобільному додатку. Єдина умова — при реєстрації необхідно вказати номер телефону українського оператора.
  • Безоплатний застосунок AR_Book — інтерактивний помічник у засвоєнні шкільної програми. Розробники зазначають, що це соціальний проєкт для покращення освіти в складних умовах. 
  • «Ранок» створив можливість безплатно завантажувати електронні варіанти навчальної літератури свого видавництва для викладачів та учнів. 

Авжеж, вміти правильно надавати першу допомогу важливо і для вчителів, і для учнів старшого віку, тому вам стануть у пригоді лекції, якими ділиться Всеукраїнська Спілка Парамедиків.

Українські вчителі можуть пройти курс з надання першої допомоги

Читати далі