Безкоштовний вебінар з Катериною Проценко “Feedback that Empowers” від Macmillan Education

Катерина Проценко
29.04.2020

Для багатьох учнів зворотний зв’язок є найціннішою частиною навчання і часто є однією з причин, чому вони вибирають індивідуальні заняття замість групових. 

Згідно з опитуваннями, студенти часто говорять, що хотіли б мати більше зворотного зв’язку від викладачів. Зрозуміло, що фідбек — це набагато більше, ніж просте виправлення помилок і похвала за хорошу роботу, але що ще він включає в себе?

Щоб зрозуміти, що таке зворотний зв’язок, які речі необхідно враховувати, коли даємо зворотний зв’язок і як це зробити онлайн — пропонуємо долучитися до безкоштовного вебінару від Macmillan Education, який проводитиме наш викладач з підготовки до Кембриджських іспитів, сертифікований тренер CELTA, Delta, CELT-P/S — Катерина Проценко:

“Для мене фідбек — один з головних аспектів навчання, це як раз той момент, коли учні не тільки можуть зрозуміти, що вони зробили правильно або неправильно, але ще й можливість отримати трошки мотивації. Matthew Syed, Malcolm Gladwell, Anders Ericsson пишуть про те, що успіху можливо досягти якщо постійно займатися своєю справою — і постійно отримувати зворотний зв’язок щодо того, що зроблено правильно та неправильно, і як це «неправильно» можна виправити. Тож під час вебінару говоритимемо про те, як давати фідбек так, щоб виправляти помилки та так, щоб це мотивувало до більших досягнень”

— 6 травня о 12:00 та 18:00 

— Реєстрація

Щоб не пропускати події, а також отримувати додаткові корисні матеріали, радимо підписатися на наш telegram-канал для викладачів англійської.