Програми CELT-S і CELT-P можна зараховувати як підвищення кваліфікації для вчителів англійської

CELT-S и CELT-P для повышения квалификации учителей английского
9.10.2020

У нас є дуже гарна новина для викладачів, які працюють із дітьми шкільного віку! Наші курси CELT-S і CELT-P відтепер не лише дають можливість здобути міжнародну кваліфікацію, але й на офіційному рівні зараховуються як курси підвищення кваліфікації викладачів. Це підтверджене листами №221/12-Г-817 і №221/12-Г-818 від 08.10.2020. Обидва курси є частиною нашої програми Grade Teacher, затвердженої МОН як частина обов’язкового підвищення кваліфікації для вчителів англійської.

Обидва курси були розроблені Cambridge Assessment English, як і найпопулярніша та найбажаніша серед вчителів англійської кваліфікація CELTA. До речі, CELTA українські вчителі також можуть офіційно зарахувати як курси підвищення кваліфікації. Але вона зосереджується на викладанні англійської дорослим. Для викладачів, які працюють із дітьми шкільного віку, були створені CELT-S і CELT-P.

Курс CELT-S призначений для тих, хто працює з дітьми від 11 до 18 років і буде найкориснішим для тих, хто працює з учнями середньої та старшої школи. Його проходження може зараховуватися вчителю як 150 годин проходження програми підвищення кваліфікації (або 5 кредитів ЄКТС).

Курс CELT-P створений спеціально для тих, хто працює з дітьми від 6 до 12 років, і цей курс чудово підійде тим, хто працює з учнями молодшої та середньої школи. Цей курс викладачі також можуть зараховувати собі як 150 годин проходження програми підвищення кваліфікації або 5 кредитів ЄКТС.

Обидва курси стартують уже зовсім скоро цього місяця, а закінчуються у квітні 2021. Охочі ще можуть встигнути доєднатися до них.