Частково відновлюємо навчання з 14 березня

back to school
11.03.2022

Міністерство освіти і науки України рекомендує з 14 березня 2022 року відновити освітній процес у закладах освіти де це можливо.

Ми вдячні нашим студентам та батькам, які нас підтримують та запитують про можливість відновити навчання у нашому центрі. Ми також хвилюємося про вас і вашу безпеку, а наші викладачі з нетерпінням чекають відновлення занять.

У відповідь на численні запити наших студентів та керуючись листом МОН «Про організацію освітнього процесу», № 1/3371-22 від 6 березня 2022 року, ми вирішили також частково відновити навчання у нашому освітньому центрі. Це стосуватиметься насамперед:

  • навчання дітей та підлітків онлайн;
  • підготовка до іспитів TKT та DELTA Module 1 онлайн.

Ми також плануємо відновлення навчання дорослих та підготовку до іспитів і повідомимо про це найближчим часом.

Усі іспити Cambridge English – A2 Key, B1 Preliminary, B2 First, C1 Advanced, C2 Proficiency, TKT, DELTA Module 1 – перенесено на найближчі можливі дати після припинення бойових дій на території України. 

Проведення курсів підвищення кваліфікації для викладачів англійської мови –  CELTA, CELT-P, CELT-S –  тимчасово призупинено до покращення ситуації в країні.

Усі заняття будуть відбуватися онлайн за розкладом. Якщо виникатимуть зміни у розкладі, ми повідомлятимемо про це окремо. 

У такий складний час найкраще що ми можемо робити – це згуртуватися, підтримати один одного та допомагати нашим воїнам. Будемо раді бачити усіх на онлайн-заняттях з 14 березня!