Чат-бот для абітурієнтів: розрахуйте свої шанси на вступ до університету

Чат-бот для абітурієнтів: розрахуйте свої шанси на вступ до університету
8.03.2024

В Україні розробили чат-бот для абітурієнтів — тепер кожен може розрахувати імовірність вступу до вищого навчального закладу. Більше про функціонал «Вступ Helper» розповімо далі.

Український чат-бот допоможе випускникам і випускницям з розрахунком конкурсних балів. Крім того, «Вступ Helper» може визначити, чи вдасться вам вступити у конкретний університет країни.

Проєкт створено в межах інноваційної програми для молоді UPSHIFT. «Вступ Helper» розробляли, зокрема, студенти КНУ імені Шевченка.

Що можна дізнатись завдяки чат-боту?

«Вступ Helper» поєднує в собі кілька корисних інструментів для майбутніх студентів. Він створений, аби спростити процес вступу та надати вичерпну інформацію випускникам.

Чат-бот містить:

  • калькулятор балів НМТ, за допомогою якого можна визначити свій конкурсний бал для усіх спеціальностей,
  • інформацію про дати вступу у 2024 році та пільги,
  • дані про рейтинговий бал,
  • та правила визначення пріоритетності ЗВО під час вступу.

❗«Вступ Helper» — безоплатний чат-бот.

До слова, бот — не єдиний продукт команди організаторів. Вони також влаштовують заходи у різних форматах, офлайн та онлайн щоб розповісти абітурієнтам про вступ.

Під час зустрічей ви дізнаєтесь, як самотужки розібратися у вступній кампанії, визначити пріоритетність та подати документи.

Долучитись може кожен майбутній вступник, участь безоплатна за попередньою реєстрацією.  Зазначимо, що онлайн заходи стартують 11 березня і триватимуть до 15 березня включно.

Нагадаємо, в Україні реформують систему освіти. Зміни торкнуться дитячих садків, шкіл та університетів. Крім обʼєднання вишів, вирішено збільшити стипендії. Більше про це читайте за посиланням.

Готуйтесь до НМТ з англійської мови з Grade!

Деталі