Вийшов перший повнометражний фільм про освіту в Україні

Вышел первый полнометражный фильм об образовании в Украине
20.06.2021

Пропонуємо вам переглянути нову повнометражну стрічку, присвячену освіті в Україні. Вона називається «2045: Нова національна ідея». Разом із 60 героями (вчителями, директорами та іншими працівниками та учасниками освіти) ви можете вирушити на пошуки відповідей на дуже важливі для всієї країни питання. Чи ефективна НУШ? Чи може освіта прищепити правильні цінності та патріотизм? До чого призведе закриття освітніх закладів? Чому у викладачів в Україні такі маленькі заробітні плати та які наслідки цього явища? Чи можна зробити професію викладача престижною?

У фільмі згадується також щорічна премія Global Teacher Prize Ukraine, яка все ще збирає заявки від найкращих викладачів у 2021 році, і яку ми от уже який рік поспіль підтримуємо. Якщо ви – крутий вчитель або вчителька або знаєте таких, то не забудьте номінуватися на премію.

Grade підтримує введення сучасних підходів до навчання та оцінювання знань студентів. Наші партнери – українські освітні заклади – уже почали відчувати переваги нашої партнерської програми.

Ну, а програми підвищення кваліфікації вчителів англійської Grade Teacher не лише офіційно схвалені МОН, але й дають змогу викладачам піднімати свої знання на міжнародний рівень та отримувати визнані в усьому світі кваліфікації.