Навчання англійської в Minecraft – спеціальна гра від Cambridge English

Обучение английскому в Minecraft – специальная игра от Cambridge English
29.05.2021

Для тих, хто шукає незвичні підходи та додаткову мотивацію в навчанні дітей англійської, з’явився новий інструмент – English Adventures with Cambridge. Це гра для вивчення англійської мови, повністю побудована на базі Minecraft: Education Edition. Вона все ще розробляється, тому всі охочі можуть безоплатно спробувати демоверсію гри.

Фахівці Cambridge English прагнули створити безпечне середовище для практики англійської дітьми різного віку (6–13 років) і рівня знань (від A1 і вище). Діти зустрічають цікавих персонажів, розв’язують загадки, а також відкривають нагороди в унікальному англомовному світі. Зовсім непомітно для самих себе вони розширюють словниковий запас та відпрацьовують навички спілкування англійською.

Фахівці, які працювали над проєктом, стверджують, що під час такої гри діти стають «розслабленими, зацікавленими та рішучими», а це – ідеальні умови для навчання.

Викладачі можуть завантажувати допоміжні матеріали, які допоможуть налаштувати гру та інтегрувати її в урок. Кожен урок у грі розрахований приблизно на 30 хвилин ігрового процесу, а разом із додатковими матеріалами проходження однієї частини займе приблизно 1 годину. Втім, гру діти можуть використовувати й самостійно для підтримання та розвитку мовних навичок.

Саму гру, матеріали для батьків і вчителів можна завантажити за посиланням.