А ви б склали ЗНО з англійської у 2020 році? Перевірте себе

А вы бы сдали ЗНО по английскому в 2020 году
18.08.2020

Щороку найпопулярнішим серед предметів, не обов’язкових до складання на ЗНО, стає англійська мова. За стандартами МОН, учні, що закінчили звичайні школи, мають знати англійську на рівні B1 (тому власники сертифікатів B1 Preliminary можуть отримати 12 балів із ДПА автоматично). Ті ж, хто навчався в закладах із поглибленим вивченням англійської, повинні демонструвати знання на рівні B2 (їм можна пред’являти сертифікати B2 First для отримання «автомату» з ДПА).

Пропонуємо вам перевірити себе: наскільки успішно могли б ви скласти ЗНО з англійської у 2020 році. Тут міститься основана сертифікаційна робота, а тут – аудіо для завдань з аудіювання. Щоби перевірити себе, знадобиться також ключ із відповідями до завдань. За кожну правильну відповідь можете зарахувати собі 1 бал. За письмове завдання максимально можна було дістати 14 балів. Воно оцінювалося за такими критеріями. Пороговий бал ЗНО з англійської у 2020 році складав 17 балів.

Якщо вам захочеться повторити це тестування, то тут ви можете дістати завдання для додаткової сесії, тут – аудіозапис до них, а ось – ключ із відповідями до завдань.

Особливо корисна така перевірка тим, хто в наступному році має складати ЗНО з англійської. Не сумуйте, якщо результат не радує – у вас ще є час, щоби записатися в групу підготовки до ЗНО з англійської та отримати набагато кращий результат.

Якщо ж ви дістали гарний бал і замислилися про отримання сертифіката, який міг би підтвердити ваші знання англійської, радимо звернути увагу на лінійку Кембриджських іспитів. А, можливо, ви вже готові до TOEFL або IELTS? Якщо не впевнені, завжди можна випробувати власні сили на пробних тестуваннях.