МОН: Викладачі самі зможуть створювати плани для навчання

Преподаватели сами будут составлять планы для учебы
16.08.2020

У методичних рекомендаціях МОН України вказано, що викладачі самі мають право визначати формат, зміст, об’єм та структуру календарно-тематичних планів, а також планів-конспектів під час викладання у школах у 2020/2021 навчальному році.

Також міністерство зазначило неприпустимість встановлення стандартів на рівні навчального закладу та посягань на академічну свободу викладачів. Окрім вільного вибору освітніх програм, шкільним викладачам дозволено переносити теми уроків, залежно від того, як їхні учні засвоїли навчальний матеріал.

Завдяки такому підходу викладачі англійської в школах можуть обирати та складати найефективніші програми навчання своїх підопічних. Якщо вам потрібні свіжі ідеї для ваших уроків, дуже радимо підписатися на нашу розсилку корисних матеріалів для викладачів, що можна зробити у колонці праворуч на цій сторінці, а також зазирнути до нашого блогу для викладачів, щоби знайти корисні та надихаючі матеріали. А щоби не пропускати нічого корисного та регулярно одержувати найактуальнішу інформацію для викладачів, радимо підписатися на наш Telegram канал для вчителів англійської.