Grade – партнер премії Global Teacher Prize Ukraine 2019

grade партнер Global Teacher Prize Ukraine 2019
26.06.2019

Ми вважаємо, що праця вчителів – вкрай важлива, тому стали партнерами конкурсу Global Teacher Prize Ukraine 2019. Це – щорічна премія, яка підкреслює важливість професії викладача та відзначає найуспішніших її представників. Для тих, хто живе викладанням, це можливість поділитися власною історією, напрацюваннями та досягненнями.

Щоб узяти участь у премії цього року, необхідно до 1 серпня 2019 року заповнити реєстраційну форму. Стається так, що сам викладач занадто скромний, і тоді його можуть номінувати колеги чи учні – для них також є форма реєстрації.

Головний приз конкурсу – 250 000 грн, поїздка до Дубаю на Global Education & Skills Forum 2020 та 1 рік навчання від Освіторії.

Але, крім цього, партнери приготували: інтерактивну панель EdPro, яку встановлять у одній зі шкіл, бібліотеку, що поповнюється, від Видавництва Старого Лева для одного з учасників. А Grade подарує навчання викладачів англійської вартістю 40 000 грн.

Серед нових номінацій були оголошені:

  • «вчитель-новатор» від Microsoft; переможець поїде на Міжнародний освітній форум;
  • «вибір українців», якого визначатимуть голосуванням на tsn.ua; він полетить разом із колегами з освітнього цеху переймати досвід зарубіжних колег;
  • «учитель-митець», спеціальна категорія для творчого напряму; переможець отримає вікенд у музеях Відня.

Зичимо успіху та натхнення всім учасникам!