Хто став вчителем року за версією премії Global Teacher Prize Ukraine-2021

global teacher prize ukraine 2021 артур пройдаков
4.10.2021

Переможцем п’ятої премії Global Teacher Prize Ukraine у 2021 році став вчитель української мови та літератури Артур Пройдаков. Він працює в київській школі Midgard, яка є також нашим партнером та підготовчим центром до іспитів Cambridge Assessment English. Він дістав поїздку на Global Education and Skills Forum, 300 тисяч гривень, а також підтримання втілення в життя освітніх проєктів від організаторів премії, «Освіторії».

павел виктор global teacher prize ukraine 2021

Приз глядацьких симпатій дістався вчителеві фізики з Одесси Павлу Віктору — його очікує цікава освітня подорож.

Ми не стояли осторонь цієї яскравої освітньої події, уже вкотре відзначаємо досягнення наших вчителів разом та нагороджуємо найкращих.

оксана ерохина global teacher prize ukraine

Оксана Єрохіна, викладачка англійської мови з м. Херсон, дістала від нас можливість пройти курс CELT-S або CELT-P.

А вчителька англійської зі столичної школи Валентина Гатальська від нас дістала в нагороду курс CELTA. До речі, вона викладала англійську й Тімуру Мірошниченко, який був ведучим на Євробачені. Він же проводив премію цьогоріч і зустрів свою вчительку букетом квітів.

валентина гатальска

Вісім вчителів із десятки найкращих, які не викладають англійську мову, дістали від нас можливість пройти курс англійської в нашому центрі. І ми будемо дуже раді бачити справжніх зірок освіти на наших заняттях.

Адже деякі освітяни вже встигли скористатися нашим запрошенням. А вчителі англійської мови, наприклад, Маріанна Климчук та Вікторія Ломака, зазначали, що піднялися на щабель вище в суспільному та професійному житті, а також отримали шанс занурилися до океану нових знань та отримати нові можливості для професійного зростання.