Grade починає співпрацювати з YES Center

Grade починає співпрацювати з YES Center
22.11.2022

Grade Education Centre розпочав співпрацю YES Center. Разом з партнерами ми допомагатимемо українцям дізнаватися більше про можливості освіти за кордоном і міжнародні іспити з англійської мови.

У межах співпраці планується проведення спільних вебінарів про особливості вивчення мови, ефективну підготовку до іспитів та нюанси їх складання.

YES Center понад 11 років допомагає клієнтам обрати ефективний шлях до здобуття якісної освіти, професійного стажування та практики іноземних мов за кордоном.

Працюють з будь-якими запитами:

  • шкільна освіта за кордоном
  • робота влітку для студентів в США
  • студентські програми у найкращих університетах світу

Підготовка до вступу за кордон може зайняти 1-2 роки, тож корисно мати надійних провідників, які допоможуть на цьому довгому шляху.

Менеджери YES Center надають повний супровід від першої безоплатної консультації з відповідями на всі запитання і до організації поїздки у пункт призначення.

А Grade проводить курси підготовки до IELTS, TOEFL та Кембриджських іспитів, які підтвердять ваш рівень володіння англійською мовою. Результати тестів визнають тисячі навчальних закладів та організацій більш ніж у 140 країнах світу, серед яких США, Канада, Велика Британія, Австралія, Нова Зеландія, Ірландія.

Якраз зараз проходить набір на зимовий семестр навчання, який стартує у кінці січня.

Для підготовки до IELTS та TOEFL студентам потрібне знання англійської на рівні Intermediate B1+ або Upper Intermediate B2, тому перед записом до групи вам потрібно пройти безоплатне тестування, розроблене на основі реальних тестів. Це допоможе визначити, чи достатньо вашого рівня для проходження курсу.

Тривалість курсів складає 2 місяці при трьох заняттях на тиждень в онлайн-форматі. Детальніше про програму підготовки до IELTS можна прочитати тут, а до TOEFL — за цим посиланням. 

50+ фраз, щоб продемонструвати свою підтримку

Support each other!

На курсах підготовки до іспитів Cambridge English ви ознайомитеся зі структурою тесту й екзаменаційними стратегіями, дізнаєтеся про всі тонкощі складання та можливі труднощі. За кожною з секцій іспиту ви розберете типові завдання, ознайомитеся з тактикою виконання всіх типів запитань, переглянете приклади виконання завдань.

Підготовка до Кембриджських іспитів займає 4,5 місяці. Детальніше про ці тести читайте у відповідному розділі.

Якщо ви плануєте навчатися за кордоном, реєструйтесь на курс і закрийте перший пункт із безлічі необхідних у цьому процесі!