Команда Grade приєдналася до 21st LAKMA International Conference в Литві

Команда Grade на 21st LAKMA International Conference в Литві
1.11.2023

20 та 21 жовтня в Литві відбулась 21-ша Міжнародна конференція, яку організувала Асоціація викладачів англійської мови. 

LAKMA — добровільна спільнота професіоналів у галузі викладання англійської мови як іноземної, що бажають спілкуватися та працювати разом задля досягнення спільних цілей.

Робота асоціації полягає у наданні платформ для професійного та особистісного розвитку викладачів. Крім того, LAKMA систематично оновлює інформацію з питань англійської мови професійного спрямування на національному та міжнародному рівнях.

Захід проходив у місті Каунас в університеті Вітовта Великого. Туди завітали близько 150 учасників з різних країн світу, зокрема: з Литви, Польщі, США, Великої Британії та Кіпру.

Як пройшла конференція?

Юлія Чорна — marketing specialist Grade — розповідала учасникам конференції про унікальну платформу для професійного розвитку викладачів англійської мови Grade University

Зауважте, що платформа містить 14 курсів для різних рівнів та напрямків роботи. По закінченню курсу кожен викладач отримує відповідний сертифікат, що підтверджує його знання.

Крім того, викладачка та академічна директорка Grade, а також авторка курсів Grade University Лідія Сімак провела воркшоп про розвиток навичок аудіювання і читання.

Організатори конференції дуже свідомо підготувалися до зустрічі з нами. Вони були вражені масштабами нашого освітнього центру та тією навчальною і тренінговою роботою, яку проводить Grade.

Лідія Сімак

Спікери розповідали про різні техніки викладання, методики та ділились досвідом про те, як викладачу професійно розвиватись і не вигорати.

Що цікаво — наприкінці першого дня студенти університету ознайомили учасників з культурою Литви та співали литовські народні пісні.

Ба більше, в університеті для учасників конференції провели виставку книг відомих видавництв та ознайомили з різноманітними проєктами для викладачів англійської мови.

Як пройшла 32nd IATEFL International Conference?

Дізнатись!

Найбільше мене вразила підтримка литовців, вони дуже приязні. Не було такого відчуття, що один спікер важливіший від іншого, хоча там були як відомі викладачі, так і не дуже.

Між іншим, ця подія дала нашому центру багато нових друзів-спікерів, з якими вже плануємо подальшу співпрацю. Власне, напрацювання є, а результати скоро будуть.

Юлія Чорна

Завдяки конференції у Grade University зʼявився новий партнер, з яким вже скоро розпочнеться співпраця. Крім того, у планах є проведення спільних воркшопів, вебінарів та організація спільних подій.

А також Grade Education Centre висловлює окрему подяку за підтримку президенту LAKMA Kristina Urboniene та Dr. Eglė Petronienė.