Grade на 32nd IATEFL International Conference: як все пройшло

Grade на 32nd IATEFL International Conference: як все пройшло
5.10.2023

З 22 по 24 вересня Асоціація викладачів англійської мови IATEFL Poland організувала у Вроцлаві одну з найбільших конференцій для викладачів англійської мови. як іноземної

Цьогорічна тема заходу — From the Classroom to the World.

Як проходив захід?

Подію створили для освітян, що прагнуть шукати нові шляхи та інноваційні рішення для впровадження в навчально-викладацьке середовище. 

Відвідати такий масштабний захід вирішили понад 650 учасників із 24 країн світу.

Загалом програма конференції включала понад 100 сесій:

  • пленарні засідання,
  • обговорення,
  • воркшопи,
  • проведення уроків,
  • поглиблені заняття для вчителів.

Grade на 32nd IATEFL International Conference: як все пройшло

Окрім участі у конференції, команда нашого освітнього центру також взяла участь у виставці інновацій в ELT. English Language Training

Цікаво, що серед учасників були відомі видавництва, екзаменаційні центри та мовні школи. Під час виставки представники Grade знайомили учасників конференції з унікальною онлайн-платформою для викладачів англійської Grade University

Під час конференції нам вдалося познайомитися з багатьма освітніми організаціями, і з частиною з них навіть проводимо перемовини щодо співпраці.

Така подія — справді чудова можливість не лише особисто познайомитися з конкурентами, а й побудувати дружні стосунки та започаткувати нові проєкти, адже нас об’єднує спільна мета — аби викладачі у всьому світі мали змогу отримати доступ до нових знань та викладати англійську із задоволенням. А їхні студенти — тільки виграють від цього.

Юлія Чорна, marketing specialist

Серед присутніх було чимало вчителів з України, тож захід пройшов у дружньому настрої. Крім того, підтримка відчувалась й від інших учасників. 

Своїми враженнями також поділилась викладачка та академічна директорка Grade, а також авторка курсів Grade University Лідія Сімак. На конференції Лідія виступала у ролі спікерки та провела лекцію на тему «Problems with receptive skills and ways to address them».

Ми отримали багато позитивних відгуків під час виставки. Багато хто зацікавився нашим освітнім центром і підходив особисто поспілкуватися. Один з польських викладачів, на імʼя Пьотр, навіть заспівав нам українську пісню.

Загалом мені дуже сподобалася атмосфера нетворкінгу, обміну думками, щирого зацікавлення під час спілкування з колегами й учасниками конференції з Польщі.

Лідія Сімак

За її словами, цей захід був чудовою можливістю для обміну досвідом, адже серед учасників було багато викладачів з України та різних куточків світу.

Замість подарунків — авто для ЗСУ!

Як у Grade відсвяткували День учителя

До слова, на конференції наші представники особисто познайомилися з такими відомими експертами в галузі ELT як Lonny Gold, Rod Howard, а також зустрілися з Jon Hird.

Власне, вже 12 жовтня Jon проведе онлайн-воркшоп «Do you speak 2023? Contemporary English and the Classroom» у Grade.

Зареєструватись на подію можна за посиланням!