ELT-тренер і викладач Оксфорду в Grade: запрошуємо на воркшоп Джона Хірда

ELT-тренер і викладач Оксфорду в Grade: запрошуємо на воркшоп Джона Хірда
29.09.2023

Коли в новому навчальному році вже складені всі розклади та розплановані всі уроки, саме час приділити увагу професійному розвитку. Цієї осені Grade готує багато заходів для викладачів англійської мови, один з яких — воркшоп із Джоном Хірдом.

Джон Хірд — це викладач з 30-річним досвідом, тренер і автор матеріалів на тему ELT, викладач Оксфордського університету та автор десятків публікацій, посібників та підручників з англійської мови.

12 жовтня 2023 року Grade Education Centre готує воркшоп з Джоном Хірдом в онлайн-форматі — «Do you speak 2023? Contemporary English and the Classroom». Реєстрація вже відкрита!

Реєстрація на конференцію

Тут!

Деталі про воркшоп

Отже, 12 жовтня з 16:00 до 17:15 триватиме лекція Джона Хірда. Спікер зі свого досвіду розповідатиме про сучасну англійську мову та її викладання, і, зокрема, охопить такі аспекти:

  • що таке нестандартна граматика;
  • тренди у нових словах і виразах, а також тих, що змінили своє значення;
  • афікси в англійській та їхнє поширення;
  • нова популярна лексика, яка активно поширюється в англійській мові.

Посилання на приєднання до події учасник отримає одразу після реєстрації. Зокрема, після оплати вартості воркшопу, яка складає 399 грн.

По завершенню лекції Джона Хірда кожен учасник отримає запис воркшопу на електронну пошту, яку він вказував при реєстрації, а також сертифікат, який засвідчуватиме участь у заході.

Кількість учасників обмежена. 100 осіб

Велика конференція на День народження Grade

У листопаді 2023 року Grade Education Centre виповнюється 15 років! На честь цієї події ми організовуємо великий офлайн-захід для викладачів англійської мови — Teaching Beyond: From Techniques to Efficacy.

Три провідні експерти — Лідія Сімак, Андрій Пігарєв та Олена Лисиця — говоритимуть про новітні методики й стратегії у викладанні. А також на учасників чекають інші активності, з якими усі, хто належить до активного і прогресивного викладацького комʼюніті, зможуть розділити момент із Grade.

Деталі конференції та умови реєстрації

Перейти

Ловіть можливості для розвитку та професійного зростання і залишайтесь із Grade!