Повертаємося в offline з Grade! Масштабна конференція для викладачів англійської у Києві

Повертаємося в offline з Grade! Масштабна конференція для викладачів англійської у Києві
21.09.2023

Навіть у найскладніші періоди пандемії та війни в Україні Grade Education Centre продовжує працювати та дбати про розвиток освітньої сфери у нашій державі. Разом із курсами англійської мови, підготовкою до міжнародних іспитів, ми працюємо і над професійними заходами для викладачів.

Тож, 12 листопада 2023 року у центрі Києва відбудеться конференція Teaching Beyond: From Techniques to Efficacy.

Це особлива подія для нас, адже саме в листопаді Grade Education Centre виповнюється 15 років! Ми хочемо відзначити цей день разом з викладачами і поділитися досвідом, який здобули впродовж цього часу.

Три провідні експерти розкриють методики й стратегії, які виходять за рамки традиційного викладання англійської мови. А також створять дружню та невимушену атмосферу для викладацького ком’юніті.

Спікери та програма Teaching Beyond: From Techniques to Efficacy

Конференція розпочнеться об 11:00 із лекції Лідії Сімак, викладачки Grade, Young Learners Academic Director, CELTA/CELT-P/S-тренерки.

Конференція Teaching Beyond: From Techniques to Efficacy

Тема Лідії стосується курсів CELTA, зокрема важливості контексту у викладанні цієї програми. Лекція «Context is King: Optimizing Language Presentation in Teaching System» охопить такі аспекти:

  • як контекст впливає на розуміння студентами матеріалу;
  • як оцінити, чи підходить контекст, запропонований підручником, для ефективного запам’ятовування матеріалу студентами;
  • які є алгоритми для створення контекстів для роботи з будь-яким аспектом граматики або лексики.

Ця лекція триватиме до 12:30, після чого про важливість запитань на уроках англійської розповідатиме Андрій Пігарєв, автор курсів Grade University, Director of Teacher Training, викладач підготовчих курсів до міжнародних іспитів.

Конференція Teaching Beyond: From Techniques to Efficacy

Його лекція «Asking Smart» присвячена тому, як викладач має стимулювати, мотивувати та заохочувати студентів через запитання. А крім того, як спонукати їх до роздумів на уроці англійської.

У результаті учасники конференції дізнаються про таке:

  • як ставити змістовні запитання та утримувати увагу студентів;
  • як робити запитання зрозумілими та водночас такими, що вимагатимуть мисленнєвої діяльності;
  • як використовувати час для очікування, аби спонукати студентів ділитися думками більше;
  • як переконатися, що різні типи запитань працюють правильно і приносять потрібний результат.

О 14:30 після невеликої перерви запланований виступ Олени Лисиці, сертифікованої викладачки Grade, CELTA-тренерки. Назва її лекції — «Small Children. Big Questions».

Конференція Teaching Beyond: From Techniques to Efficacy

Оскільки з року в рік міжнародні іспити на рівні B2 складають все молодші студенти, Олена Лисиця обговорить те, як готувати їх до складних запитань на міжнародних екзаменах.

Зазвичай підліткам важко виражати думку на складні теми, що пропонуються у програмах іспитів на високих рівнях. Однак від цього залежать їхні результати.

Тож, на цій лекції викладачі дізнаються, коли і як починати розвивати критичне мислення у молодших студентів та які стратегії для цього існують.

Врешті, з 16:00 до 16:30 після виступів трьох експертів для учасників буде організований Fun Time. Завершиться конференція спеціальною церемонією о 17:00.

⚠️❗️На випадок повітряної тривоги учасники зможуть пройти в укриття на місці події у Peremoga Space.

Ключове про конференцію: де, коли та як зареєструватися

Дата і час: 12 листопада 2023 року, 11:00-17:00;

Адреса: Peremoga Space, вул. Ярославів Вал, 15, місто Київ;

Вартість: 1 599 гривень*

Аби потрапити на Teaching Beyond: From Techniques to Efficacy, потрібно завчасно зареєструватися та оплатити вартість квитка.

*1 599 грн — це спеціальна вартість, яка утримуватиметься до 8 жовтня. Згодом, до 5 листопада вона становитиме 1 999 грн.

 

Вартість квитка без знижок — 2 799 грн. Зареєструватися на подію можна буде до 11 листопада включно.

Реєстрація на конференцію

Тут

Ми продовжуємо підготовку і чекаємо вас на Teaching Beyond: From Techniques to Efficacy! Слідкуйте за оновленнями у соцмережах і залишайтеся на зв’язку із Grade.