Grade Teacher Marathon — перший марафон для вчителів англійської

grade teacher marathon
12.01.2021

Починаємо новий рік із нових можливостей! Уперше — марафон для вчителів англійської Grade Teacher Marathon! Наш марафон – це 5 днів, упродовж яких 3 топових тренери Grade Education Centre ділитимуться лайфхаками, порадами та власними напрацюваннями щодо викладання дітям молодшої, середньої та старшої школи.

Ми обрали теми, які часто непокоять вчителів, і будемо щодня говорити про сторітелінг, мотивацію, поведінку в класі, способи відпрацювання нового матеріалу, онлайн-програми та додатки.

Щодня ви вивчатимете одну з тем разом із тренером, виконуватимете домашнє завдання, отримуватимете слово-код, складатимете фразу. А наприкінці марафону ви отримаєте бонус — знижки на наші топові міжнародні програми для вчителів: 

200 грн на курс із підготовки до ТКТ
500 грн на курс CELT-S або CELT-P
1000 грн на курс CELTA
2000 грн на курс Delta (Module 2)

Усі знижки не сумуються, діють виключно на програми підвищення кваліфікації вчителів, які проходять у нашому центрі до 01.09.2021. 

Марафон проходитиме в закритій групі у Facebook 18—22 січня. Щодня ми публікуватимемо матеріал та домашнє завдання. Усі учасники публікуватимуть відповіді до домашнього завдання в коментарях під постами в закритій групі у Facebook. Слово-код ми надсилатимемо в месенджері лише тим, хто прокоментує пост і виконає домашнє завдання. Пройшовши марафон, ви отримаєте неймовірний набір інструментів та практичних технік, які дійсно працюють у роботі з дітьми та підлітками.

Програма марафону:

День 1 
Storytelling with Young Learners 
Тренер: Лідія Сімак, сертифікований викладач Grade Education Centre, академічний директор із роботи з дітьми та підлітками, т’ютор міжнародних програм для вчителів CELTA, CELT-P, CELT-S, викладач курсу з підготовки до ТКТ. 

День 2 
Drills for young learners and teenagers 
Тренер: Chris Reese, сертифікований викладач Grade Education Centre, т’ютор міжнародних програм CELTA, CELT-P, CELT-S. 

День 3
Energy and engagement in Young learners classroom 
Тренер: Лідія Сімак, сертифікований викладач Grade Education Centre, академічний директор із роботи з дітьми та підлітками, т’ютор міжнародних програм CELTA, CELT-P, CELT-S, викладач курсу з підготовки до ТКТ. 

День 4
Working with teenagers and their emotions 
Тренер: Катерина Проценко, керівник Grade Teacher Training Centre, т’ютор міжнародних програм CELTA, CELT-P, CELT-S, Delta, автор курсу підготовки до ТКТ.

День 5 
My favourite online tool 
Тренер: Chris Reese,  сертифікований викладач Grade Education Centre, т’ютор міжнародних програм CELTA, CELT-P, CELT-S.

Як узяти участь у марафоні?

1. Перейдіть за посиланням і приєднайтеся до групи.
2. Дайте відповідь на всі запитання у формі заявки на вступ до групи. 
3. Ми перевіримо відповіді та надамо доступ до групи, де ви щодня з 18 до 22 січня братимете участь у марафоні та спілкуватиметеся з колегами. 

Дивіться поради від т’юторів, виконуйте завдання, діліться досвідом із колегами, отримуйте кодові слова та складайте фразу, щоб дістати приємні бонуси. 
До зустрічі на Grade Teacher Marathon!