Зустрічайте Grade University — платформу для розвитку викладачів англійської

Frame 22
18.08.2022

Коли життя випробовує нас на стійкість, ще з більшим бажанням хочеться досягати нових вершин. Grade Education Centre керується цим принципом і прагне допомогти іншим.

Ми раді оголосити про запуск нового освітнього міжнародного онлайн-проєкту Grade University — унікальної платформи з курсами для викладачів англійської мови.

Тут зібрані програми різного напрямку та тривалості для початківців, досвідчених педагогів й експертів у викладанні, котрі прагнуть професійно зростати.

Незалежно від досвіду, освіти, місця роботи чи міжнародних кваліфікацій, кожен викладач знайде на платформі курс, що є актуальним саме для його роботи.

Навчальні програми розроблені фахівцями Grade Education Centre, експертність яких засвідчена ліцензією Cambridge Assessment English та багаторічним досвідом на українському ринку послуг з підвищення кваліфікацій викладачів англійської.

За результатами проходження навчання викладачі можуть отримати або сертифікат про відвідування, або сертифікат про проходження курсу. Для того, щоб отримати будь-який із них необхідно скласти фінальний тест. Сертифікат генерується платформою автоматично.

Усі завдання курсів побудовані так, що користувач неодмінно отримає коментар з поясненням тренера незалежно від того, чи він дав правильну відповідь, чи ні.

Grade University дає можливість навчатися онлайн з будь-якого куточка світу, у зручний час та у власному темпі. Кожен викладач сам вирішує, скільки часу займатися та коли завершити програму. 

До кожного курсу надається knowledge bank, в якому зберігаються всі нотатки, шаблони для уроків, стратегії, корисні поради тощо і до якого можна повернутися у будь-який момент, адже доступ залишається назавжди. Також курси містять спеціальні завдання для того, щоб викладачі могли проаналізувати власну підготовку до уроків та методи викладання.

Окрім курсів, для викладачів доступна бібліотека відеоматеріалів, контент якої постійно оновлюватиметься. Наразі відео можна переглядати безкоштовно, проте згодом частина матеріалу стане доступною лише за платною підпискою. 

Ідея запустити Grade University зародилася досить давно. Нам було важливо знайти вузькоспрямовану нішу, в якій у нас є експертиза, і ми це зробили. А повномасштабна війна тільки посилила бажання розвивати цей проєкт.

Ми працюємо під звуки сирен, аби змінити підхід до освіти викладачів найпопулярнішої мови у світі. Grade University дозволить їм здобувати та підтверджувати свої кваліфікації з будь-якого куточка світу. Думаю, через певний час наша країна пишатиметься таким сильним українським продуктом.

Олексій Зінченко, СЕО Grade Education Centre

У чому переваги Grade University?

  • зручна у користуванні платформа, що доступна на компʼютері, планшеті та смартфоні;
  • особистий кабінет, де зберігається уся інформація про навчання та отримані сертифікати;
  • викладач може вивчати саме те, що потрібно конкретно йому та одразу застосовувати здобуті знання на практиці;
  • програми підходять для викладачів різних закладів освіти, Це можуть бути дитячі садки, школи, коледжі, університети, мовні центри та курси. а також викладачів-фрилансерів;
  • сертифікат про проходження курсу підтверджує години обов’язкової підготовки підвищення кваліфікації вчителів, оскільки відповідає вимогам МОН;
  • отриманими сертифікатами й іншими досягненнями можна ділитися у соцмережах.

У всіх курсах користувач має змогу отримати безплатний доступ до одного з юнітів. Завдяки цьому він ознайомиться з платформою та форматом завдань, і визначиться щодо продовження навчання.

Курси від Grade Education Centre зараховуються як обов’язкові години підвищення кваліфікації, оскільки мають гриф Міністерства освіти та науки України.

На платформі доступні навчальні програми по 8-10 годин, а також спеціалізовані добірки — по 40-60 годин. Для того, щоб зекономити, краще придбати одразу добірку, яка повністю охопить матеріал конкретної сфери викладання.

Наразі на платформі доступні вісім практичних курсів. До кінця вересня 2022 року на них діє знижка у розмірі 50%.

Як підготувати себе до початку нового навчального року?

5 речей, які варто зробити викладачеві

Дізнатися!