Grade University запрошує на освітній курс про онлайн-викладання англійської

Grade University приглашает на образовательный курс об онлайн-преподавании английского
3.11.2022

На платформі Grade University зʼявився новий освітній курс “Online Tools for ELT” для викладачів, які прагнуть вести уроки онлайн цікаво та ефективно, за допомогою сучасних технологічних інструментів на різний смак. Його вартість 39$, а тривалість — 8 годин.

Навчання підійде як для молодих спеціалістів, які лише починають свій професійний шлях, так і для досвідчених викладачів, які прагнуть удосконалити свої навички або навчитись викладати в онлайн-форматі. Методи та інструменти, запропоновані на курсі, підійдуть для роботи face-to-face, а також з групами дорослих і юних студентів.

Автор Крістофер Різ та лектор Андрій Пігарєв познайомлять студентів курсу з різноманітними засобами для онлайн-навчання та способами їх використання для уроків з:

  • граматики,
  • лексики,
  • вимови,
  • дискурсу англійської мови.

А також розкажуть про корисні інструменти для розвитку мовних навичок: читання, письма, говоріння та аудіювання.

Хто автор та лектор?

Крістофер Різ — сертифікований викладач англійської мови CELTA, DELTA та тренер курсів CELT-P, CELT-S, CELTA та DELTA Module 1. Сертифікований екзаменатор міжнародних іспитів з англійської мови.

Андрій Пігарєв — сертифікований викладач англійської мови (CAE, CPE, TOEFL, IELTS, TKT, CELTA, DELTA) та тренер курсів CELTA, Cambridge Train the trainer. Сертифікований інструктор IELTS. Сертифікований екзаменатор міжнародних іспитів з англійської мови.

Чим це навчання корисне?

Перш за все, вчителі дізнаються про основну різницю між онлайн та офлайн-форматами навчання, а також зрозуміють основні проблеми, що можуть виникнути на онлайн-уроках. Крім цього, вони отримають дієві поради щодо організації та управління класом під час дистанційного навчання.

Курс складається з відеолекцій, аудіо та цікавих текстів, а також інтерактивних завдань для саморефлексії й відстеження власного прогресу. Загалом учасники дізнаються:

  • як використовувати понад 20 популярних онлайн-інструментів, наприклад, Discord, MS Teams, Zoom, Google Meet, Jamboards, Miro, Kahoot, Quizlet, Padlet, Write and Improve і не тільки,
  • про онлайн-інструменти та техніки для презентації та практики нової лексики та граматики,
  • про онлайн-інструменти для навчання та розвитку мовних навичок,
  • практичні поради для розв'язання типових проблем в онлайн-середовищі.

Все це за 8 годин навчання у темпі, який вчитель обирає самостійно на сучасній платформі зі зручними інструментами й додатковими ресурсами для всебічного розвитку та вдосконалення.

У фіналі викладач має скласти тест, що визначить результат навчання, який буде вказано у випускному сертифікаті. Зокрема, студент курсу може отримати:

  • сертифікат про закінчення з відзнакою,
  • сертифікат про успішне закінчення,
  • сертифікат про проходження.

Як потрапити на курс?

Розпочати навчання можна просто зараз! Зареєструвавшись на платформі Grade University, охочі отримають доступ до демоверсії — першого юніту. Так вчитель зможе переконатись у доцільності такого навчання для себе, а лише після — оплатити весь курс.

Саме час вдосконалюватись разом з Grade University та стати найкращим онлайн-вчителем для себе та своїх учнів!

Як викладачу англійської обрати курс підготовки та не помилитися?

Дізнатись