Grade відновлює співпрацю з благодійним фондом «Життєлюб»

Grade vidnovliu spivpratsiu z blahodiinym fondom «Zhyttieliub»
17.03.2023

Допомагати одне одному важливо повсякчас, а особливо у надзвичайно важкі часи. Grade Education Centre завжди відкритий до нових співпраць та готовий підтримати благодійні проєкти.

Відтак ми раді повідомити про відновлення партнерських стосунків з БФ «Життєлюб». Раніше благодійний фонд опікувався людьми старшого віку, сприяв їхній залученості у суспільні процеси, допомагав опанувати нову професію та знайти роботу.

Після початку повномасштабної війни благодійники зосередилися на підтримці внутрішніх переселенців. У межах свого проєкту «Трудолюб» вони допомагають переселенцям віком від 50 років працевлаштуватися та проходити період адаптації на новому місці.

Grade дає змогу пʼятьом трудолюбам безплатно відвідувати курси англійської мови й радіє, що вони вже користуються цією можливістю. 

Одна студентка приєдналася до групи, що навчається на рівні А2. Ще на двох людей чекають пробні заняття, які допоможуть їм впевнитися у правильно підібраній програмі.

«Життєлюб» і Grade підпишуть меморандум про співпрацю, аби разом на постійній основі допомагати людям старшого віку здобувати нові знання й навички та покращувати свій рівень життя.

Як Grade мобілізував свої ресурси для допомоги під час війни

Дізнатися