Гарвард закликає українських студентів на новий CS50 Puzzle Day

Гарвард зовет украинских студентов на новый CS50 Puzzle Day
24.03.2019

Що потрібно студентові, щоби отримати сертифікат від Гарварду? Вміння розв’язувати задачі на логіку, знання англійської та кілька днів на роздуми. Опціонально – команда однодумців. У будь-якому випадку, командам, які найкраще продемонструють себе під час рішення задач на CS50 Puzzle Day, будуть видані сертифікати від Гарвардського університету.

Але для цього потрібно заздалегідь пройти за посиланням, прочитати умови та зареєструвати себе або свою команду. Після цього залишається лише дочекатися 29 березня, коли учасникам будуть представлені задачі, вигадані спеціалістами Гарварду та Facebook, і надати свої рішення до 1 квітня.

Якщо ви сумніваєтеся, чи зможете впоратися із задачами, за посиланням можна ознайомитися з тими, які були запропоновані учасникам торік, а також із рішеннями до них. Організатори підкреслюють, що задачі на CS50 Puzzle Day не потребують навичок програмування, але логіка учасникам неодмінно знадобиться.

Торік Україна побила рекорд за кількістю зареєстрованих учасників (762 осіб), обійшовши навіть США та Китай. Організатори очікують на українських студентів і у 2019. А якщо ви відчуваєте, що ваша англійська поки що не настільки гарна, щоби брати участь, її завжди можна підтягнути на наших курсах англійської до наступного конкурсу.