Секрети успішного складання Кембриджського іспиту A2 Key (KET)

Секреты успешной сдачи Кембриджского экзамена A2 Key (KET)
17.11.2020

Готуйтеся до A2 KEY з нами

Базові знання англійської можуть багато чого дати тому, хто шукає вигідні пропозиції роботи за кордоном. Але ці знання ще необхідно підтвердити, адже мало хто вірить здобувачам на слово та мало де є час та ресурси, щоби перевіряти кандидатів. Тому так багато людей складає A2 Key (KET) з лінійки Cambridge English. Він підтверджує, що людина володіє англійською на рівні Elementary чи A1–A2 за шкалою CEFR. З таким документом можна претендувати, наприклад, на інтернатуру в Данії.

Але щоб отримати цей сертифікат, необхідно підтвердити, що ви дійсно володієте англійською на базовому рівні. Це означає, що ви англійською: можете представитися новим знайомим та розповісти про себе, розпитати в інших про них (ставити питання), можете прочитати нескладний текст та зрозуміти прості діалоги на слух, зможете грамотно написати коротеньку записку чи лист.

Усі ці вміння перевіряються в трьох частинах іспиту A2 Key (KET):

  • Reading and Writing
  • Listening
  • Speaking

За кожну частину виставляється оцінка, а потім вони всі зводяться до одного середнього числа, яке й буде оцінкою за роботу, а також визначить, чи отримаєте ви сертифікат A2 Key (KET).

З 2020 року структура іспиту змінилася, хоча головні розділи залишаться тими ж. Пропонуємо всім, хто планує складати, прочитати про зміни в іспиті A2 Key (KET) у нашому блозі. Окрім того, враховуйте, що для успішного складання іспиту знадобиться гарний словниковий запас. Повний перелік слів, які необхідні для складання KET, наведений тут. Ми радимо також завантажити пробні матеріали для розділів слухання, а також читання та письма та випробувати на них власні сили.

Що ще? Кілька простих, але вкрай важливих для успіху порад підготувала для вас Анна Шовкалюк:

Якщо ж ви відчуваєте, що вже готові складати іспит, реєструйтеся на A2 Key (KET) на нашому сайті. І нехай вам усміхнеться вдача.

Радимо також вивчити корисні вислови для успішного складання A2 Key (KET).

Готуйтеся до A2 KEY з нами