Хто стане народним улюбленцем серед учителів? Долучайтеся до голосування!

Кто станет народным любимцем среди учителей_ Присоединяйтесь к голосованию!
11.09.2024

На порталі Дія.Освіта розпочалося народне опитування за звання «Найкращий вчитель 2024 року» в номінації «Вибір українців».

Це важлива частина щорічної національної премії Global Teacher Prize Ukraine, яка вшановує тих педагогів, які щодня роблять внесок у майбутнє України, надихаючи дітей і допомагаючи їм розкривати свій потенціал.

Цього року на премію подали заявки 1210 освітян, а ще 2059 вчителів були номіновані учнями, батьками та колегами.

Серед всіх конкурсантів було обрано 10 фіналістів — вчителів, чия робота та підхід до навчання вразили журі.

Тепер їхні історії доступні для кожного українця, і саме ви можете допомогти обрати переможця, який отримає почесне звання народного фаворита.

Номінація «Вибір українців» — це шанс для всіх громадян висловити вдячність і підтримку тим педагогам, які роблять більше, ніж просто викладають матеріал.

Це можливість для кожного з нас віддати свій голос за вчителя, чия історія вас надихає. Ми прагнемо показати всій країні, що кожен з цих педагогів робить надзвичайний внесок у наше майбутнє!

Зоя Литвин, голова спілки «Освіторія» й засновниця премії Global Teacher Prize Ukraine

Для участі в голосуванні потрібно авторизуватись на платформі Дія.Освіта, переглянути історії фіналістів та обрати свого фаворита, натиснувши кнопку «Віддати свій голос» під його профілем.

Опитування триватиме до 23:59 години 1 жовтня.

Переможця в номінації оголосять 5 жовтня під час урочистої церемонії нагородження Global Teacher Prize Ukraine.

Подія буде транслюватися в ефірі національного телемарафону «Єдині новини».

Найкращий вчитель отримає освітню подорож, яка стане ще одним кроком до розвитку професійних навичок та поширення педагогічного досвіду!

Окрім головного переможця, премія відзначає вчителів у різних номінаціях, таких як «Учитель-новатор», «Вибір Серцем» та інші.

Не пропустіть можливість стати частиною цього процесу та віддати свій голос за тих, хто формує майбутнє нашої країни!

До речі, Grade Education Centre регулярно організовує цікаві онлайн та офлайн заходи для викладачів англійської, як платні, так і безкоштовні.

Уже 26 вересня на черговому освітньому воркшопі доктор філософії з прикладної лінгвістики Claudia Molnar, експертка з понад 26-річним досвідом, розповість про підтримку учнів із різними навчальними потребами.

Це чудова можливість отримати нові знання та навички для кожного вчителя!

Постійний професійний розвиток — це ключ до успіху у викладанні, адже чим більше ми вчимося, тим краще допомагаємо своїм учням досягати результатів!