Grade запустив перший онлайн-курс підготовки до IELTS Academic Writing

Grade запускает первый онлайн-курс подготовки к IELTS Academic Writing
13.09.2019

Grade Education Centre запустив перший інтенсивний курс “Онлайн підготовка до IELTS Academic Writing”. Відтепер добре підготуватися цієї секції Writing можуть навіть ті, хто не має змоги регулярно відвідувати заняття в нашому центрі, але хоче покращити свої навички письма.

Наш інтенсивний онлайн-курс розрахований на два місяці та включає:

  • Докладний розбір всіх завдань, типових відповідей, інструкції для формування власних відповідей, а також практичні поради від фахівців із підготовки до IELTS.
  • Понад 650 завдань, які допоможуть ретельно підготуватися до тесту.
  • Розвиток необхідних для успішного складання частини навичок, у тому числі навчання академічній мові.
  • Письмова практика з комплексною перевіркою.
  • Повний письмовий тест наприкінці курсу з детальним розбором від досвідчених експертів із сертифікатми IELTS і Кембриджських іспитів.

Секція письма вважається однією з найскладніших частин IELTS Academic. Вона може спричиняти труднощі навіть у тих, хто добре знає англійську. Адже на тестуванні потрібно писати не тою мовою, якою можна спілкуватися із друзями з листування, а використовувати формальний стиль і специфічну лексику. До есе пред’являється ціла низка вимог, з якими краще ознайомитися та потрібно виконати, якщо ви бажаєте отримати високий бал.

Grade – найбільший центр міжнародних іспитів та авторизований Платиновий партнер Кембриджського університету в Україні. Наші досвідчені викладачі вже понад 10 років успішно готують кандидатів до цілої низки міжнародних іспитів: лінійки Cambridge English, IELTS, TOEFL, TKT тощо. Тепер ми пропонуємо підготуватися до письмової частини модуля IELTS Academic онлайн за допомогою платформи, над якою працювали наші найкращі та найдосвідченіші фахівці. Приєднуйтеся – й отримуйте професійну допомогу та якісне навчання, де б ви не перебували.

Зверніть увагу, що наша команда наразі працює над розробкою онлайн курсу з частини Говоріння IELTS, і у найближчий час вона також буде доступна. Якщо вона вас цікавить, ви можете залишити власний імейл, і ми сповістимо вас про запуск Говоріння IELTS онлайн.

IELTS (International English Language Testing System) – міжнародний іспит з англійської мови, який визначає рівень володіння англійською у людей, які збираються переїхати до англомовного середовища. Дізнатися докладніше про IELTS можна на нашому сайті за посиланням.