Підсумки двох осінніх тренінгів для вчителів від Grade Education Centre

Итоги двух осенних тренингов для учителей от Grade Education Centre - grade.ua
8.11.2023

Grade Education Centre — це сертифікований платиновий екзаменаційний центр. Тож ми не лише даємо можливість скласти іспити, а й створили повноцінну партнерську програму, в рамках якої ми підтримуємо партнерські підготовчі центри й надаємо їхнім студентам та персоналу особливі умови.

Програма Grade Exams Partnership передбачає не лише надання офіційного статусу підготовчого центру Cambridge Assessment English та всебічну підтримку в організації навчального процесу, а й корисні матеріали для вчителів новоспеченого підготовчого центру!

Ба більше, у наших партнерів є можливість замовити платні тренінги для своєї команди викладачів. Представники центра-партнера можуть звернутись до нас та озвучити свій запит. Якщо конкретного запиту немає, ми запропонуємо вам обрати з-поміж кількох тем.

Що ще варто знати про тренінги?

  1. У нас є можливість організувати тренувальні сесії як онлайн, так і офлайн.
  2. Команда фахівців може приїхати й провести тренінг у вашому місті. Наприклад, ми вже мало запити з Івано-Франківська, Кам’янець-Подільського, Чернівців.
  3. Враховуйте, що це практичний тренінг, де спікери дають ресурси та необхідні знання для роботи з ними.
  4. Всі учасники отримають welcome pack від нас, а також сертифікат після завершення.
  5. Тренінги для ваших співробітників — це закриті події, тож присутніми будуть лише вчителі одного закладу.

Отож, нещодавно ми провели 2 такі тренінги для київської дитячої школи англійської «Letterz school» та школи «Перші Київські курси».

Letterz school

Це школа англійської для дітей від 6 до 16 років. В компанії переконані, що учні та викладачі мають співпрацювати як партнери, а також діти можуть відкрито питати та говорити про все, що їх цікавить з адміністрацією та викладачами.

12 співробітників цієї школи відвідали наш тренінг «Classroom management» та «How to teach grammar without translation» 27 жовтня. Ділилась досвідом та виступала спікером на заході Лідія Сімак — академічна директорка та викладачка нашого центру.

Цей тренінг був другим у наших колег з «Letterz school». Перший пройшов у березні 2022 року, тож команда цієї школи приділяє достатньо уваги розвитку та професійному зростанню викладачів.

Итоги двух осенних тренингов для учителей от Grade Education Centre - grade.ua

Перші Київські Курси

Це мовна школа з Кам'янця-Подільського з чітко налагодженою системою навчання. Тут англійську мову опановують всі вікові категорії — діти, підлітки та дорослі.

2 години досвідчена викладачка та академічна директорка Grade Лідія Сімак розкривала таємниці викладання граматики й лексики на тренінгу «​​Teaching any Kind of Grammar and Lexis».

Итоги двух осенних тренингов для учителей от Grade Education Centre - grade.ua

Після завершення 16 учасників отримали нові знання та практичні поради, а також сертифікати, що засвідчують участь.

Ми завжди раді допомогти стати кращими викладачам з усієї України, тож чекаємо нових партнерів!