Співпраця під час війни! У Grade з’явилися нові підготовчі центри-партнери

sotrudnichestvo-vo-vremya-voyny-prodolzhayetsya
13.12.2022

Війна лише посилила наше бажання співпрацювати з підготовчими центрами. Разом ми підтримуємо зв’язок та чекаємо на відновлення складання міжнародних тестів. Цього місяця з нами розпочали співробітництво Primary school “La School” та Yellow English Submarine Language School. Тож вивчати англійську мову та перевіряти свої знання — завжди на часі.

Grade Education Centre є найбільшим ліцензійним тест-центром Кембриджських іспитів у Європі та пропонує найвигідніші умови для отримання сертифікатів від Cambridge Assessment English. На період війни складання міжнародних іспитів в Україні призупинено, проте ми не здаємося!

Що робити, якщо Кембриджські іспити на паузі?

Розповідаємо

Grade Exams Partnership унікальна партнерська програма з підготовки до тестів з англійської мови. До цієї можливості долучаються державні та приватні школи, коледжі та університети, мовні курси та інші освітні заклади.

Для нас важливо співпрацювати з підготовчими центрами, бо вони відповідають за пошук та збір кандидатів. Якщо заклад зібрав понад 50 осіб за рік, Grade Education Centre дарує знижки на іспити, безкоштовну участь у конференціях та зустрічах, а також інші приємні бонуси.

Ольга Файзуліна, керівниця екзаменаційного відділу

Знайомимося з новими партнерами

Primary school “La School”

Школа лідерства та підприємництва для дітей, яка працює за спеціально розробленою методикою та британськими навчальними програмами. Учні вивчають англійську мову 5 разів на тиждень. Крім того, для дітей створили спецкурс “Science”, на якому англійською розповідають про цікаву науку та навколишній світ. Звісно ж, після такої вдалої підготовки у вивченні іноземної, з’являється багато кандидатів, які хочуть отримати міжнародні сертифікати.

Після того, як новий партнер на нашому сайті подав заявку на співпрацю, ми укладаємо договір без жодних фінансових зобов’язань. Згодом наша спільна робота розпочнеться з безкоштовного вебінару зі вступною інформацією про те, для чого складати міжнародні іспити, де знадобиться сертифікат та як саме організувати підготовку.

Ольга Файзуліна, керівниця екзаменаційного відділу

Як скласти IELTS, TOEFL та Linguaskill в Україні?

Дізнатися!

Yellow English Submarine Language School

Це школа англійської з Харкова, яка працює вже понад 7 років. Студенти можуть підготуватися до ЗНО та іспитів, а також навчаються як успішно пройти співбесіду англійською чи покращити особисту комунікацію з іноземними партнерами. Школа адаптує найкращі світові практики у свій освітній процес і мотивує студентів складати міжнародні тести.

Раніше Yellow English Submarine Language School працювали в Харкові та проводили підготовку до зовсім інших іспитів. Проте війна внесла свої корективи, і школа була змушена переїхати до Києва.

Ольга Файзуліна, керівниця екзаменаційного відділу

Чимало установ призупинили роботу чи переїхали за кордон від початку повномасштабної війни. Незважаючи на це, а також враховуючи, що наразі неможливо складати міжнародні іспити в Україні, до нашої партнерської програми долучено понад 80 підготовчих центрів

Grade Education Centre працює над тим, щоб партнерів та запитів на екзаменаційні сесії в майбутньому побільшало. Лише об’єднавши свої зусилля, ми залишаємося незламними!

Стати партнером Grade

Можна тут!