Ukraine is a brand, English is a trend! Навчальні програми цієї осені

Твой английский — твоя независимость! Учебные программы этой осенью
19.09.2022

З чим традиційно асоціюється осінь? Звісно, з початком нового навчального року! І якщо навіть ви вже давно здобули шкільну та університетську освіту — це зовсім не причина забувати про самовдосконалення та розвиток. Особливо це стосується вивчення іноземних мов.

Напевно, більшість чула китайську мудрість “Найкращий момент для вивчення мови був 20 років тому. Другий найкращий момент саме зараз!” або один із сотень інших відомих виразів. Тож пропонуємо присвятити осінній період саме цій надважливій задачі та впевнено заговорити англійською!

Які курси ми пропонуємо та коли можна розпочати навчання? Розповідаємо! Адже місць у групах залишилась лічена кількість.

Вивчення рівня

Якщо ви давно ставили мету “підвищити свій рівень іноземної”, сміливо йдіть на курси вивчення рівня для дорослих. Авжеж, у цю програму входить комплексне вивчення всіх аспектів мови: говоріння, письмо, читання, аудіювання, лексика, граматика, вимова.

Рівні: Beginner — Proficiency

Тривалість курсу: 4,5 місяці

Студентів у групі: до 10

Формат: онлайн

Вартість: від 166 грн/60 хвилин

Наша основна мета — навчити вас вільно володіти англійською мовою та впевнено почуватися у будь-якій ситуації, бо де б ви не були, англійська завжди з вами!

До яких груп можна долучитися?

Рівень Старт
А2 19 вересня
В1 20, 26, 27 вересня
В1+ 19, 20 вересня
В2 19, 20 вересня
С1 19, 26, 27 вересня
С2 19 вересня

Не впевнені, який саме у вас рівень англійської?

Пройдіть безкоштовний тест онлайн і дізнайтеся

Який курс вам підійде найкраще!

Підготовка до іспитів Cambridge English

У рамках навчання на курсах підготовки до іспитів B2 First FCE, C1 Advanced CAE і C2 Proficiency CPE, інструктори нададуть інформацію про формат іспиту, розкажуть стратегію і тактику успішного складання, а також розглянуть усі нюанси і потенційні складнощі, які можуть виникнути під час тестування.

Тривалість курсу: 4,5 місяці

Студентів у групі: до 10

Формат: онлайн

Вартість: від 196 грн/60 хвилин

Будьте готові вивчати відповідну граматику та поповнювати свій словниковий запас на курсі! А також ми підготували чимало практики з кожної частини іспиту, аби ви почувалися максимально впевнено під час реального тесту.

Група Чи можна приєднатися?
FCE залишилося кілька місць у групі
CAE старт нової групи 27 вересня
CPE залишилося кілька місць у групі

Cambridge Assessment, на жаль, призупинив проведення іспитів на території України ще з 24 лютого 2022 року. Відповідно, жоден з екзаменаційних центрів нашої держави не має права впроваджувати Кембриджські іспити. Тож ми зібрали для вас короткий перелік центрів у кількох державах Європи, де можна скласти іспит на рівень володіння мовою.

izuchaem-anglijskij-osenyu-uchebnye-kursy-2022

Підготовка до іспиту IELTS

Для того, щоб долучитися до нашого тренувального курсу, ми пропонуємо вам пройти безплатне діагностичне оцінювання, створене на базі реальних IELTS завдань. Цей тест допоможе оцінити ваш поточний рівень володіння англійською мовою та передбачити потенційний результат, якого ви зможете досягти після навчання.

За даними Grade Education Centre, наші студенти часто досягають високих результатів завдяки глибокому аналізу різних типів завдань та особливостей IELTS, який ми здійснюємо на наших курсах.

Наша команда складається з досвідчених інструкторів, які щорічно допомагають понад 500 студентам успішно складати IELTS.

Можливо, саме ви станете наступним?

Долучайтеся до навчання за напрямком 31 жовтня, 1 та 7 листопада.

Рівні володіння англійською мовою за CEFR

Як визначити свій?

Підготовка до іспиту ТOEFL

Програма підготовки до TOEFL в нашому центрі — це комплексне тренування з усіх секцій тесту, Reading, Listening, Speaking, Writing а також можливість дізнатися про екзаменаційні техніки та прийоми, які зможуть допомогти досягти потрібного результату.

Тривалість курсу: 2 місяці: 2 модулі по 12 занять

Формат: онлайн

Вартість: За модуль — 4299 грн. За весь курс одразу — 7738 грн!

Старт навчання: 1 листопада

Однак, зважайте: щоб записатися на цей курс підготовки, необхідно буде також пройти діагностичне тестування для визначення, чи достатньо вашого рівня для ефективного проходження курсу TOEFL.

Бізнес-англійська

Тривалість курсу: 2 місяці

Студентів у групі: до 10

Формат: онлайн

Вартість: 199 грн/60 хвилин

Ми в Grade розробили 4 курси бізнес-англійської для студентів із рівнем середній і вище. Кожен із курсів — це практичні завдання, які будуть актуальні в реальному бізнес-середовищі. Окрім цього ви будете вивчати лише необхідну граматику. Жодної “води”!

  • Переговори Negotiations — приєднуйтеся до безкоштовного пробного заняття та навчайтеся після роботи у зручний час.
  • Бізнес-зустрічі Business Meetings — Старт: 31 жовтня.
  • Презентації Presentations  — Старт: 1 листопада.
  • Ділова комунікація Business Communication — є можливість долучитися до безкоштовного пробного заняття! Навчання проходить за зручним графіком у вечірніх групах.

Юридична англійська

Спеціалізований курс юридичної англійської підійде професійним юристам, які працюють у міжнародних компаніях, студентам юридичних факультетів, а також перекладачам, які працюють із юридичною документацією.

Не проґавте можливість долучитися до безкоштовного пробного заняття вже сьогодні, вивчайте юридичну англійську в комплексі та розберіться в особливостях роботи у сферах кримінального і корпоративного права. Нові групи стартуватимуть вже у листопаді.

Впродовж курсу ви будете:

  1. Розбиратися в аспектах створення юридичних документів
  2. Розглядати цікаві юридичні кейси
  3. Проводити дискусії та дебати з колегами
  4. Навчатися вести усні та письмові переговори
  5. Вивчати юридичну лексику у сферах кримінального, трудового та корпоративного права
  6. Ознайомлюватися із різновидами документації (в українських та міжнародних аспектах)
  7. Проходити граматичні теми, необхідні для цієї сфери

Тривалість курсу: 2 місяці

Студентів у групі: до 10

Формат: онлайн

Вартість: 199 грн/60 хвилин

В осінньому семестрі ми також пропонуємо курси англійської мови для підлітків, яким не менш важливо покращувати знання мови.

Англійська для підлітків: рівень та підготовка до іспитів Cambridge English

Тривалість такого навчання: 1 академічний рік — з вересня по травень.

Рівні: Elementary — Advanced

Тривалість курсу: 9 місяців

Студентів у групі: до 10

Формат: онлайн

Вартість: від 174 грн/60 хвилин

Старт груп: 19, 20 вересня

Головна мета такої навчальної програми — якісно підвищити рівень мови та ретельно підготуватися до іспитів. Ми будуємо процес навчання таким чином, щоб діти були більш самостійними, досліджували мову та органічно використовували її. Важливо: під час занять ми майже не вживаємо рідну мову та взагалі не “зазубрюємо” правила без розуміння.

Програми складаються з 2-х компонентів:

  • Основний — вивчення рівня
  • Варіативний — підготовка до іспитів Cambridge English та проєктна робота

А для тих, хто готується до вступу у вищий навчальний заклад, радимо звернути увагу на курс “Підготовка до ЗНО”.

Підготовка до ЗНО

Погодьтесь, готуватися до цього тесту справді важливо, адже просто знань англійської для успішної здачі може бути недостатньо. Тож ми радимо досконально вивчити його структуру та ознайомитись з екзаменаційними стратегіями виконання всіх завдань.

Ідеальна формула для успішного складання ЗНО: знання англійської + знання екзаменаційних стратегій.

Тривалість курсу: 7,5 місяців

Студентів у групі: до 12

Формат: онлайн

Вартість: від 186 грн / 60 хвилин

Набір у групи проводимо традиційно двічі на рік — восени та взимку. І звісно, для найкращих результатів краще починати готуватися заздалегідь. Тож не пропустіть старт навчання 24 вересня й обов’язково складете іспит на максимальний бал!

Курси для дітей

Відкриємо секрет, разом із Grade дітям подобається вчитися, тому що ми враховуємо їхні вікові особливості, підбираємо матеріали та активності, які обов’язково зацікавлять навіть найбільш непосидючих, а також, звісно, уміємо мотивувати до навчання!

А для батьків зручно, що вони завжди знають успіхи своїх дітей завдяки системі регулярного зворотного зв’язку з викладачами.

Англійська для дітей 6–10 років

Набір у групи проводиться один раз на рік, і розпочинаємо навчання з наймолодшими вже 19 вересня!

Програми: Step 1 — Step 5

Рівні: Pre Beginner — Elementary

Тривалість курсу: 9 місяців

Дітей у групі: до 8

Формат: онлайн

Вартість: від 174 грн/60 хвилин

Англійська для дітей 11–12 років

Молодші підлітки — це вік, у якому діти хочуть бути дорослішими, не хочуть асоціюватися з маленькими дітьми, і дуже важливо давати їм можливість відчути себе старшими, взяти на себе більше відповідальності.

Тривалість навчання на курсі: 1 академічний рік — з вересня по травень. І початок заплановано на 19-27 вересня. Не баріться!  

Програми: Level Start — Level 4

Рівні: Beginner — Intermediate

Тривалість курсу: 9 місяців

Дітей у групі: до 10

Формат: онлайн

Вартість: від 174 грн /60 хвилин

Скільки б років вам не було та в якій точці світу ви б не мешкали — сміливо долучайтесь до вивчення англійської, а Grade вам у цьому обов’язково допоможе. Твоя англійська — твоя незалежність, чи не так?!

Залишились питання? Звертайтесь!

+38 (044) 299 52 15 | info@grade.ua