Команда Grade взяла участь у міжнародній конференції у Молдові

Komanda Grade vziala uchast u mizhnarodnii konferentsii u Moldovi
4.04.2023

Викладачі Grade взяли участь у міжнародній конференції для вчителів “Learning English: Opening new horizonts“, яку провела організація молдавських вчителів англійської мови МЕТА у Кишиневі. Це перша участь команди Grade в освітній події за кордоном за останні кілька років.

На конференції виступили офлайн та онлайн педагоги з Молдови, Туреччини, Італії, США, Португалії, Великої Британії, Аргентини, Румунії, Саудівської Аравії. 

Тренер CELTA та YL DOS Лідія Сімак провела воркшоп «Discover the power of context in language teaching». Вона розповіла колегам про важливість контексту при вивченні англійської та поділилася практичними порадами, які допоможуть їм у професійній діяльності.

Команда Grade взяла участь у міжнародній конференції у Молдові

Викладач та тренер педагогів Андрій Пігарєв в режимі онлайн провів воркшоп на тему «Does practice make perfect?». Він був присвячений розумінню того, як працює мовна практика і як організувати її так, аби студенти зрештою включили англійську у повсякденне життя.

Менеджер по партнерствах Grade University Юлія Чорна представила онлайн-платформу та розповіла про різноманіття курсів для викладачів англійської, які там наразі доступні.

Учасники були зацікавлені в тому, щоб дізнатися більше про можливості поглиблювати свої знання за допомогою програм, розроблених досвідченими фахівцями у сфері викладання. Також вони зверталися за додатковою консультацією щодо отримання двох найпопулярніших кваліфікацій в галузі викладання англійської для викладачів CELTA та DELTA.

Ми отримали теплий відгук від учасників, чимало з яких впізнали нашу команду та були раді можливості поспілкуватися наживо.

Для нас було цінно взяти участь у міжнародній конференції від МЕТА та долучитися до міжнародної спільноти викладачів англійської мови. Ми продовжуватимемо співпрацю з нашими молдавськими колегами, щоб підтримувати одне одного на шляху створення цікавих подій.

Анастасія Полушина, СМО Grade

Команда Grade взяла участь у міжнародній конференції у Молдові

Варто додати, що чимало колег з інших країн були в захваті від рівня професіоналізму спікерів нашого освітнього центру. А також велика кількість учасників висловила підтримку Україні у звʼязку з повномасштабним вторгненням російських військ.

Вигорання у викладачів та як з цим боротися

Читати поради