Святкова пропозиція на Grade University! Курси для викладачів англійської зі знижкою 23%

kursy-dlya-prepodavatelej-anglyjskogona-so-skydkoj (1)
2.01.2023

Новий рік спонукає до нових звершень та цілеспрямованого навчання. З цієї нагоди на платформі для професійного розвитку викладачів англійської мови Grade University доступна вигідна новорічна пропозиція.

За промокодом NEW23 діє знижка у розмірі 23% на будь-який курс або добірку курсів. Промокод працює до 7 січня 2023 року.

Курси, які доступні на платформі:

  • Language Analysis for Teaching and CELTA
  • The Basics of Lesson Planning
  • Superb EFL/ESL Classroom Management
  • Task-Based Learning (TBL)
  • Using Flashcards in ELT
  • Fundamentals of Teaching and Learning English aka Why CELTA?
  • How to Teach IELTS Essays
  • Online Tools for English Language Teaching
  • Teaching Credentials — Essentials of Effective English Language Teaching

Навчальні програми розроблені фахівцями Grade Education Centre, експертність яких підтверджена ліцензією Cambridge Assessment English та багаторічним досвідом на українському ринку послуг з підвищення кваліфікацій викладачів англійської мови.

Як провести онлайн-урок без світла: поради від експертів Grade

Читати!

Для того, щоб впевнитися у якості матеріалу, кожен користувач може отримати безплатний доступ до одного з юнітів за умови реєстрації на платформі. Така опція дає змогу ознайомиться з форматом завдань, і визначиться щодо продовження навчання.

Для викладачів доступна бібліотека відеоматеріалів, контент якої постійно оновлюється. Можна переглядати записи різноманітних вебінарів та воркшопів, теми яких є актуальними та потрібними для покращення викладацьких навичок.

Святкова пропозиція на Grade University

До кожного курсу також надається Knowledge bank, де зберігаються всі нотатки. Доступ до нього лишається назавжди, тож користувач може повернутися до своїх записів будь-коли.

Навчання на платформі відбувається у зручному темпі, який кожен викладач обирає для себе самостійно. Уроки можна проходити в будь-який час з будь-якого куточка світу. У фіналі студент курса має скласти тест, за результатами якого отримає сертифікат. сертифікат про закінчення з відзнакою/сертифікат про успішне закінчення/сертифікат про проходження курсу.

Вдосконалюйте свої викладацькі навички разом з Grade University!