Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогів — партнер Grade

kyevskyj-ynstytut-posledyplomnogo-obrazovanyya-partner-grade
25.07.2022

Підтримка викладачів англійської мови є одним із пріоритетних напрямків Grade Education Centre. Нас захоплюють педагоги, котрі постійно шукають нові можливості для розвитку та готові приділяти самоосвіті багато вільного часу.

Таким професіоналам хочеться допомагати ще більше, і ми радіємо, що ця можливість є. Grade починає співпрацювати з Київським обласним інститутом післядипломної освіти педагогічних кадрів. Це регіональний освітній, науково-методичний, інформаційний та координаційний центр безперервної освіти педагогів та управлінців.

Інститут займається підвищенням професійного рівня педагогічних працівників системи дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти в Київській області й розвитком їхнього творчого потенціалу.

Робота установи націлена на те, щоб педагоги могли професійно зростати; аби були створені оптимальні умови для модернізації післядипломної освіти й можливість підвищити результативність наукової діяльності.

Grade Education Centre проводитиме тренінги та вебінари для вчителів англійської мови, які реалізуватимуть концепцію «Нової української школи» у базовій ланці середньої школи.

Першим стане вебінар Managing pupil’s language learning від Юлії Проніної, що відбудеться 27 липня. На нього зареєструвалися вже понад 300 освітян.

Також вебінари від Grade будуть входити до програми курсів підвищення кваліфікації вчителів англійської мови на Київщині.

Упевнені, що співпраця з Київським обласним інститутом післядипломної освіти педагогічних кадрів буде максимально плідною та корисною для обох сторін.

З чого почати заняття англійської для дітей?

10 активностей