Lessons for the Future: анонс великого розіграшу подарунків

TG_Partners (1)
3.06.2022

Хто не любить подарунки? Таких людей, мабуть, не існує. Міжнародна онлайн-конференція Lessons for the Future також вирішила не стояти осторонь і зробити презенти в такий непростий час учасникам події. Тож ми готові анонсувати не лише винятковий контент від топових спікерів, а й приємний розіграш призів, які вас потішать.

Оскільки наші партнери — переважно представники освітньої сфери, або ж спеціалізуються на промоції навчальних товарів, тому і подарунки для учасників будуть відповідні — практичні та корисні. Що можна буде отримати 11 червня, окрім знань, авжеж?

English Student

Найбільше видавництво карток для вивчення іноземних мов в Україні English Student презентує набір карток для вивчення фразових дієслів — Phrasal Verbs (рівень В1-С1). Дуже корисна річ під час проведення занять!

У цьому наборі зібрані найпопулярніші фразові дієслова, які допоможуть зробити level up англійській. Вибирають його зазвичай ті, хто випробував уже всі способи вивчити фразові дієслова і хоче нарешті їх запам’ятати. Тут ви знайдете 500 фразових дієслів та 500 прикладів їх вживання, коробку для інтервального повторення, дорожній футляр та збірку ігор.

А ще один подарунок — це картки «Military English», або ж англійська для військових. Набір із військовою лексикою підходить для курсантів, солдатів, офіцерів та просто людей, які зацікавлені в цій темі.

Картки допоможуть підтягнути професійну англійську для покращення комунікації з іноземними колегами, а також скласти міжнародний іспит від НАТО за стандартом STANAG 6001!

У наборі містяться військові терміни на позначення звань, бойових дій, процесів та характеристик. Також до кожної картки є додатковий аудіосупровід: 105 карток зі словами, спрощену версію коробки для інтервального повторення, 2 розділювачі («Знаю», «Не знаю»).

Поза цим, якщо ви захочете придбати будь-які картки — діє знижка 15% з 11 до 15 червня включно з промокодом — ESGRADE!

EdPro

Український виробник обладнання для освіти, програмного забезпечення та інтерактивних підручників EdPro є лідером на ринку інтерактивного обладнання в нашій державі вже 5 років.

Окрім власних продуктів компанія представляє найкращі розробки світових брендів із методами україномовних матеріалів! EdPro підготував нашим учасникам стильні шопери, чашки та фірмову кастомізовану каву для вчителів.

ТСП

Книжковий центр “ТСП” спеціалізується на продажі сучасних підручників та допоміжної літератури провідних європейських видавництв з вивчення англійської, німецької, французької та багатьох інших мов.

Книжковий центр понад 20 років пропонує великий обсяг додаткових послуг для вчителів та викладачів іноземних мов, тож вирішив розіграти роман “The Wine-Dark Sea”.

Це шістнадцятий історичний роман із серії Обрі-Матуріна британського письменника Патріка О’Брайана. Дія розгортається під час наполеонівських воєн та війни 1812 року й точно захоплює читача вже з перших рядків.

Лінгвіст

Компанія «Лінгвіст» понад 15 років виступає офіційним дистриб’ютором літератури для вивчення іноземних мов від провідних міжнародних видавництв, таких як Cambridge University Press, National Geographic Learning, MM Publications, Cornelsen, CLE International.

Лінгвіст теж не зміг стояти осторонь такої ініціативи та вирішив презентувати кілька корисних посібників, серед них такі:

  • Group Work: Work Together for Academic Success (Collins English for Academic Purposes)
  • Teach English: Trainer’s handbook. A Training Course for Teachers (Adrian Doff)
  • Deama Technoques – a resourse book of communication activities for language teachers (Alan Maley and Alan Duff)
  • Interactive Language Teaching (Wilga M. Rivers)
  • Meanings and Metapthors – activities to practice figurative language (Gillian Lazar)

Як взяти участь у розіграші?

Всі подарунки від наших партнерів ми будемо розігрувати на сторінці в Instagram протягом дня. Від учасників не потрібно додаткових дій, лише придбавши квиток на подію, ви відразу стаєте одним із тих, хто може отримати презент.

Тож сміливо підписуйтесь на сторінку, аби не пропустити жодну новину!

Подарунок від Grade

Grade Education Centre також дуже любить робити подарунки, тому ми вирішили розіграти один великий презент, який точно сподобається будь-якому викладачу — безкоштовний курс CELTA! Визначимо щасливчика якраз під час конференції.

CELTA — одна з найпопулярніших кваліфікацій для викладачів англійської мови, що дає можливість навчати дорослих. Понад 10 000 кандидатів у всьому світі проходять цей курс щорічно.

Ми успішно проводимо курси CELTA з 2012 року, і за цей час уже понад 700 викладачів англійської отримали міжнародні кваліфікації в нашому центрі.

Lessons for the Future

Online Conference for English Teachers by Grade Education Centre

About The Event

Нагадаємо, що онлайн-конференція покликана не лише підтримати викладачів з усього світу, які продовжують робити свою справу, а й має благодійну мету — допомогти тим, завдяки кому це все можливо. Йдеться про Збройні Сили України! Адже саме вони вже 100 днів ведуть найскладнішу боротьбу з російським загарбником, який розпочав повномасштабну війну в Україні.

50% від вартості квитків + абсолютно всі пожертви учасників будуть перераховані на підтримку Збройних Сил України.

Тож віримо в ЗСУ, працюємо на своєму місці та продовжуємо допомагати армії!

До зустрічі на Lessons for the Future! Залишилось лише 8 днів.