Тисячі осіб пройдуть тестування Linguaskill для роботи в Іспанії

Больше тысячи людей пройдут тестирование Linguaskill для работы в Испании
12.10.2020

Національна поштова служба Іспанії Correos оголосила, що тисячі здобувачів у рамках її щорічної програми найму зможуть довести своє володіння англійською за допомогою онлайн-тестування Linguaskill. Це допоможе компанії перевірити рівень мови в людей, що бажають працювати в службі доставки, сортування й обслуговування клієнтів у 2021 році.

Щорічно програма найму в Correos приваблює біля 100 000 кандидатів. У 2021 році для них у компанії буде доступне 3 421 робоче місце. Усі здобувачі зможуть пройти тест на знання англійської Linguaskill в екзаменаційних центрах або в себе вдома. Для вакансій у відділі доставки та сортування потрібен щонайменше рівень А2, а для відділу обслуговування клієнтів мінімальний рівень – B1.

Як прокоментували таке рішення в поштовій службі, з проблемою оцінювання рівня володіння англійською мовою великої кількості кандидатів стикаються рекрутери в усьому світі. І Linguaskill – дійсно зручний спосіб вирішити її, оскільки він досить швидкий, точний, відповідає міжнародним стандартам і може бути використаний для великих груп кандидатів. Таке точне тестування дасть змогу Correos підвищити рівень кваліфікації поштових працівників із новим поколінням.

Linguaskill – це дійсно гнучке рішення, яке може використовуватися цілими компаніями під час найму нових робітників або для перевірки знань тих, що вже є, а також окремими індивідами для самоперевірки. Він дає змогу перевірити як загальні знання, так і окремі навички володіння англійською, як в одного кандидата, так і в групи, точно визначивши рівень від найнижчого (А1) до С1 і вище за CEFR.

Результати надходять упродовж 48 годин, а для розділів Читання та Слухання вони стають відомими миттєво. І, що важливо, цей іспит доступний онлайн: задля його складання потрібний комп’ютер, доступ до інтернету, мікрофон та навушники. У 2019 році ми стали першим та єдиним офіційним партнером Cambridge Assessment English із проведення Linguaskill в Україні. І якщо вам цікаві подробиці, пропонуємо прочитати більше про цей іспит на сторінці Linguaskill.