Курси англійської в Grade цієї весни — лише необхідні знання

Курсы английского этой весной в Grade — только необходимые знания
3.03.2023

Grade Education Centre відкриває весняний набір на 5 курсів з різними акцентами, аби ви могли вивчити саме те, що потрібно для досягнення вашої мети!

Незабаром стартуватимуть такі групи вивчення англійської:

  • Розмовна англійська — курс для тих, хто хоче опанувати комунікаційні навички, перестати боятись говорити та значно покращити свій skill ведення бесід англійською!

Для рівнів: B1, B1+, B2, C1

Старт груп: 3, 4 і 10 квітня

Почати говорити вільно

З нами!
  • Лексика і граматика — курс, який допоможе якісно поглибити та структурувати вже засвоєні знання граматичних конструкцій, часів, мовних явищ. Крім того, студент курсу попрацює над ефективним розширенням словникового запасу, що значно покращить навички говоріння.

Для рівнів: A1, A2, B1, B1+, B2, C1

Старт груп: 6, 7, 13 і 14 березня

Короткий курс, щоб освіжити знання

Лексика та граматика
  • Бізнес англійська — навчання для тих, хто хоче вести ділову комунікацію англійською професійно та зрозуміло. Якщо вам потрібна міжнародна мова для роботи — це чудовий варіант!

Кожен може обрати актуальну програму з 4 варіантів:

  • Переговори,
  • Бізнес-зустрічі,
  • Презентації,
  • Ділова комунікація.

Або проходити всі курси по черзі!

Для рівнів: B1, B1+, B2, C1

Старт груп: 20 березня

Англійська для роботи

Детальніше
  • Курс підготовки до IELTS — завжди актуальні міжнародні іспити, адже сертифікат з результатом IELTS може допомогти знайти роботу у міжнародній компанії, вступити до вишу, легально переїхати до іншої країни або отримати актуальне підтвердження своїх знань для використання в Україні.

Ефективна підготовка в Grade — це не лише якісні знання для кращого результату, а й всебічна інформаційна підтримка. Ми підкажемо де краще скласти, як зареєструватись, як підготуватись морально та відповімо на всі запитання кандидатів!

Для рівнів: B1+, B2

Старт груп: 14, 22, 27 та 28 березня

Скласти IELTS на високий бал

Хочу!
  • Курс підготовки до TOEFL — ще один популярний іспит, який дозволяє отримати сертифікат-підтвердження своїх знань для різних установ та закладів як в Україні, так і за її межами. На курсі студент отримує якісну підготовку з актуальними матеріалами, а також підтримку нашого центру в усіх питаннях стосовно іспиту та процедури його складання.

Для рівнів: B1+, B2

Старт груп: 21 березня, 3 квітня

Підготовка до TOEFL у Grade

Приєднатись

Цієї весни сфокусуйте свою увагу лише на тому, що вам дійсно необхідно! Обирайте ті знання, які допоможуть вам якісно покращити своє життя, просунутись по кар’єрній драбині чи отримати доступ до навчання у найкращих університетах світу.

Ми чекатимемо у нових весняних групах саме на вас!