Не знаєте, ким бути – пройдіть тестування

Как успешно сдать IELTS: 10 советов для идеального эссе
31.10.2018

Про те, яка професія краще всього підходить, замислюються не лише виключно випускники шкіл, але й дорослі люди, що вже працюють. Адже кажуть, професію змінити ніколи не пізно, і хочеться будувати кар’єру саме там, де більше всього шансів досягти успіху, і в тій галузі, до якої лежить душа.

Відтепер ви можете перевірити, яка саме професія вам підходить, завдяки Державній службі зайнятості. Вона запустила спеціальну онлайн-платформу для допомоги з вибором професії, на якій розміщені різноманітні тести, у тому числі на Soft Skills (тайм-менеджмент, здатність працювати в команді, стійкість до стресів, навички комунікації).

Щоби пройти подібне тестування, потрібно лише зареєструватися на платформі й, власне, відповісти на питання у відведений час. І реєстрація, і проходження тестування – безкоштовні.

Окрім створення платформи, служба зайнятості проводитиме за допомогою окремих центрів зайнятості безкоштовну діагностику майбутніх випускників, щоби допомогти їм визначитися з професією, до якої в них є схильність.

Віктор Білич, директор Київського міського центру зайнятості, зазначив, що серед загального числа зареєстрованих на сьогодні безробітних, у 88% є вища освіта. Але справа в тому, що ринок праці потребує людей робочих професій. Тому в центрі й намагаються допомогти молоді з профорієнтацією.

Пам’ятайте: знання англійської підвищують ваші шанси на працевлаштування, а також рівень заробітної платні, на який можна розраховувати. Ну а випускники шкіл, що відвідують курси англійської для підлітків, мають більше шансів успішно скласти відповідне ЗНО та потрапити до бажаного ЗВО.