Представляємо новий курс англійської – без домашніх завдань і стресів

Представляем новый курс английского – без домашних заданий и стрессов
2.12.2021

У круговерті життя далеко не в кожного знайдеться час на те, щоби присвячувати його навчанню поза класом, щоби готуватися до уроків та виконувати домашні завдання. Але це зовсім не означає, що вам потрібно взагалі відмовитися від навчання.

Ми пропонуємо новий курс – англійська без домашки, для тих, хто:

  • Перевантажений справами, відчуває стрес і не готовий присвячувати англійській час поза уроками.
  • Хотів би вивчати англійську, дізнаючись нові слова та тренуючи свої розмовні навички, але не любить нудні вправи та роботу поза класом.
  • Знає, що англійська – як фізична форма – її потрібно підтримувати регулярними заняттями, але не готовий присвячувати цьому питанню надто багато свого часу.
  • Хотів би без зайвих зусиль підтягнути свою граматику та розширити запас англійських слів перед ривком до нового рівня англійської.
  • Захоплюється англійською, любить вчитися та дізнаватися нове, особливо якщо нові знання дають можливість познайомитися з новими цікавими людьми та отримувати задоволення від спілкування – та власних успіхів.
  • Прагне зробити англійську своєю корисною звичкою, щоби перетворити її на свою суперсилу.
  • Не встиг вчасно записатися на курс та боїться розпочинати навчання в групі, яка вже стартувала. На заняття цього курсу можна приходити непідготовленими, адже все навчання та відпрацювання вивченого відбувається на самих уроках, а не після.

Набір на курс англійської без домашніх завдань уже стартував!

Якщо ви хотіли би дістати результати швидше та готові до інтенсивної роботи, а також якщо готуєтеся до складання міжнародних іспитів, ви все ще можете записатися на зимові курси англійської!

Не впевнені, що навчання вам подобається? Ви можете повернути свою оплату впродовж 10 календарних днів після старту вашого курсу англійської, якщо вам не сподобалася методика, викладач або група.