Партнерська програма Grade University: хто її учасники?

Партнерская программа Grade University_ кто ее участники_
16.10.2023

У Grade University зʼявився новий партнер — школа англійської Savvy. Ця організація приєдналась до нас в рамках партнерської програми Grade University for Schools.

Такий варіант партнерства розроблений спеціально для навчальних закладів, вчителі в яких прагнуть розвиватись та покращувати свої навички на вигідних умовах! Приєднатись можуть державні й приватні школи, коледжі, університети, мовні курси та будь-які інші навчальні організації.

Участь у партнерській програмі є безоплатною, а вартість курсів можуть оплачувати як представники шкіл, так і викладачі самостійно.

Партнерська програма від Grade University передбачає:

  • інформаційну підтримку,
  • методичну консультацію, що передбачає допомогу у виборі навчальних курсів для ваших співробітників, а також можливість інтегрування наших курсів в програму підвищення кваліфікації кожного конкретного закладу,
  • знижки на курси та Teaching Credentials від Grade University,
  • знижка 10% на воркшопи від Grade Teacher Training, а також знижена ціна на квитки на щорічні конференції для вчителів від Grade,
  • можливість сумісного проведення прямих ефірів у соціальних мережах та іншої інформаційної співпраці.

Чому школи обирають партнерство з Grade University?

  • По-перше, всі програми та навчальні матеріали на платформі розроблені відповідно до світових вимог та стандартів, що зумовлює сучасність та актуальність викладеного матеріалу.
  • По-друге, важливою є зручність формату, де кожен викладач може навчатись у своєму ритмі, без дедлайнів, з будь-якого девайса і при цьому отримувати якісний результат.

Крім того, важливо зазначити, що партнерська програма Grade University for Schools зумовлює індивідуальний підхід до кожного колективу, саме тому експерти Grade University допомагають адаптувати курси та обрати ті, які відповідатимуть конкретним потребам закладу.

Зустрічайте Grade University — платформу для розвитку викладачів англійської

Читати далі

Хто вже приєднався до програми Grade University for schools?

Savvy Language School — школа англійської в Києві, яка впроваджує навчання в різних форматах: онлайн та офлайн, групові та індивідуальні заняття, для новачків та просунутих мовців.

Lucky English — мовна школа, яка проводить курси для дітей та дорослих з вивчення англійської, італійської, французької, німецької, китайської та української для іноземців мов.

Перші Київські курси іноземних мов — команда викладачів, які професійно навчають англійської мови дітей, підлітків та дорослих. На ринку освітніх послуг навчальний заклад працює понад 25 років.

Якщо ви частина навчального закладу, де викладачі прагнуть йти в ногу з часом та опановувати актуальні методики, а також використовувати сучасні ресурси для викладання — ставаймо партнерами!

Свої пропозиції надсилайте електронною поштою за адресою partnership@grade.university!

Let’s make difference with Grade!