Meet our partners! Анонсуємо партнерів онлайн-конференції Friends will be friends

friends-will-be-friends-anonsiruyem-partnerov-onlayn-konferentsii-0
4.05.2023

Grade Education Centre запрошує вас взяти участь у конференції Friends will be friends, що відбудеться 10-11 червня 2023 року в онлайн-форматі. Досвідчені та відомі спікери поділяться з учасниками цікавою та актуальною інформацією щодо викладання англійської мови.

Участь у конференції можуть взяти як педагоги зі стажем, так і новачки у справі. Кожному вдасться розширити свої знання та поспілкуватися із професіоналами-однодумцями світового рівня.

  • До 10 травня 2023 року триватиме реєстрація за попередньою ціною 19,99€.
  • Вартість квитка після цієї дати становитиме 29,99€.

50% від вартості квитків буде спрямовано на підтримку Збройних Сил України у боротьбі за захист нашої країни, а саме волонтеру Андрію Бураховичу. Також всі небайдужі можуть зробити додаткові пожертви, які будуть спрямовані у повному обсязі  задля успішної діяльності українських військових.

Волонтер Андрій Бурахович, якому допомагає Grade

Дізнатися більше

У програмі заходу заплановані лекції від партнерів та експертів, які поділяться своїм досвідом та ефективними підходами до викладацького мистецтва. Тож ми хочемо презентувати весь список компаній, що поділяють нашу пристрасть до освіти та будуть співпрацювати з нами на конференції.

Зокрема, під час конференції буде визначено переможців розіграшу, які отримають курс Grade Teacher YL + TKT YL Preparation.

Більше про наших friends!

1. Grade University 

Grade University — це професійна онлайн-платформа для вчителів-однодумців, які постійно розвиваються професійно, діляться найкращими методами та практиками викладання, а також навчають студентів різних рівнів, вікових категорій та напрямків.

Крім того, Grade University підготував 5 освітніх курсів на вибір у подарунок!

2. First Cambridge Centre

First Cambridge Centre є постійним партнером Grade, а також найбільшим офіційним підготовчим центром авторизованого тест-центру Cambridge Assessement English в Україні. Понад 14 років компанія готує дітей та дорослих до складання усієї лінійки Кембриджських іспитів.

Відповідність міжнародним стандартам та якість послуг підтверджена результатами студентів, адже щороку понад 4 тисячі студентів довіряють свої знання освітньому центру. 

А також всі навчальні програми тут розроблені згідно з рекомендаціями Кембриджського університету.

3. Книжковий центр “ТСП”

Книжковий центр «ТСП» спеціалізується на сучасній навчальній та художній літературі європейських видавництв для вивчення англійської та інших мов. Компанія також регулярно влаштовує методичні консультації та семінари з носіями мов та авторами підручників.

Книжковий центр підготував для учасників неадаптовану художню літературу як подарунок у розіграші на конференції.

4. Лінгвіст

Офіційний дистриб'ютор літератури для вивчення іноземних мов провідних міжнародних видавництв, таких як Cambridge University Press, National Geographic Learning, MM Publications, Cornelsen, CLE International.

Досвідчена компанія є одним із найвпливовіших постачальників матеріалів для вивчення іноземних мов в Україні.

Компанія «Лінгвіст» подарує цікаві книжки переможцям розіграшу на конференції.

5. Express Publishing Ukraine

Провідна освітня видавнича компанія, що спеціалізується на матеріалах для викладання та вивчення англійської мови. Має понад 20 років досвіду роботи на українському ринку, а також організовує семінари та конференції для вчителів англійської.

Компанія-партнер підготує кожному учаснику конференції подарунки, а ось особливі призи — електронні книжки отримають найактивніші учасники. Стежте за умовами розіграшу у наших соцмережах!

Актуальні події — в Instagram

Стежити

6. Eltonix

Служба онлайн-наставництва, професійного розвитку та підтримки для освітніх установ, університетів, шкіл і вчителів, які викладають англійську мову або інші предмети іноземною.

Компанія розробляє та проводить індивідуальні курси та тренінги вчителів, забезпечує пошукові дослідження в класі та розробляє високоякісні матеріали для провайдерів міжнародної та місцевої освіти.

Головним призом від «Eltonix для переможців розіграшу буде 4-тижневий комплексний і персоналізований тренінг для вирішення ваших нагальних потреб у класі. Виграйте незабутню подорож для професійного розвитку з користю для себе!

7. ELTA

Це неурядова некомерційна асоціація вчителів англійської мови в Сербії. ELTA об’єднує вчителів початкової та середньої освіти, вищих навчальних закладів, мовних шкіл та студентів. Поза цим також організовує різноманітні освітні події для викладачів англійської.

Між іншим, ELTA підготувала для переможців розіграшу на конференції Friend will be friends 2 місця на участь у 22-й міжнародній конференції, яку асоціація організовує у травні 2024 року.

8. IATEFL Ukraine

IATEFL Ukraine — це професійна асоціація вчителів англійської мови в Україні. Компанія організовує заходи професійного розвитку на підтримку вчителів англійської на всіх етапах їх кар’єри, від новачків до досвідчених професіоналів.

IATEFL Ukraine надає можливість викладачам англійської мови налагоджувати зв'язки, обмінюватися передовим досвідом та бути в курсі останніх подій у цій галузі.

Стежити за Grade на Facebook

Тут

9. IATEFL Poland

Професійна асоціація, яка підтримує вчителів англійської мови у Польщі також приєднується до міжнародної онлайн-конференції від Grade. Асоціація надає можливість вчителям вдосконалювати свої навички, знання, а також спілкуватися з колегами.

IATEFL Poland сприяє досконалості у викладанні та вивченні англійської мови через різноманітні події для професійного розвитку. Для переможців розіграшу партнер підготував ваучер на 32 польську конференцію IATEFL у Вроцлаві, одну з найбільших експертних подій у своїй сфері.

10. Teach This

Ми також раді співпрацювати з вебсайтом, що надає велику кількість безплатних навчальних ресурсів для викладачів: плани уроків, робочі аркуші, завдання, ігри чи поради щодо навчання. Якісні матеріали, що пропонує Teach This, охоплюють широкий спектр предметів і рівнів, від дошкільнят до дорослих.

Учасники конференції отримають шанс виграти безоплатне однорічне членство на вебсайті Teach This. Завдяки цьому ви отримаєте доступ до великої бібліотеки цікавих навчальних ресурсів, які допоможуть викладачам оживити уроки та вивести навчання на новий рівень.

11. Buki 

Інноваційна онлайн-платформа в Україні, що об’єднує студентів з приватними репетиторами для індивідуальних або групових уроків із широкого спектра предметів.

Buki використовує унікальний підхід до онлайн-навчання та пропонує низку можливостей для професійного зростання викладачів з усіма необхідними методичними матеріалами та ресурсами.

Пишаємося тим, що співпрацюємо з Buki та підтримуємо їхню місію зробити якісну освіту доступнішою та зручнішою для учнів з усього світу!

12. ASOCOPI

Ще одним партнером нашої майбутньої конференції є організація ASOCOPI. З 1965 року вона займається покращенням викладання англійської мови в Колумбії та сприяє розвитку кваліфікованих викладачів.

Що ще входить у спектр роботи ASOCOPI?

  • Забезпечення першокласних можливостей для навчання та розвитку вчителів.
  • Заохочення наукової діяльності та досліджень у галузі викладання англійської мови. ELT field
  • Сприяння співпраці між викладачами та студентами.
  • Організація цікавих заходів, які підвищують навички викладання.
  • Підтримка командної роботи серед викладачів англійської мови в Колумбії.

13. International Teachers Association

Міжнародна асоціація вчителів (ITA) допомагає освітянам, студентам та навчальним закладам, тож не змогла стояти осторонь масштабного міжнародного онлайн-заходу для вчителів Friends will be friends

ITA прагне сприяти розвитку можливостей викладання для студентів, викладачів та всіх, хто захоплений освітою. Якщо ви хочете дізнатися більше про професію вчителя, стати волонтером чи пройсти стажування — заходьте на вебсайт ITA та дізнавайтеся про всі актуальні можливості!

14. «Освіторія»

«Освіторія» — це громадська спілка, яка з 2013 року допомагає реформувати та розвивати освіту в Україні. Вони реалізують освітні проєкти, щоб усі українські діти мали доступ до якісної освіти, а вчителі — необхідні знання та навички.

«Освіторія» створила одне з найпопулярніших медіа для вчителів та батьків, яке наразі читають понад 5 мільйонів людей.

Спілка щодня робить внесок у розвиток системи української освіти й тому підтримує наш захід для викладачів англійської, на меті якого — запропонувати багато корисних знань як для досвідчених педагогів, так і для початківців.

15. AsiaTEFL

AsiaTEFL — міжнародна організація, метою якої є просування наукових знань, поширення інформації та покращення міжкультурної комунікації серед викладачів англійської мови та студентів в Азії.

Для цього AsiaTEFL:

  • об’єднує професіоналів ELT у спільні дослідження проблемних питань, пов’язаних із викладанням та вивченням англійської мови в азіатському контексті,
  • видає академічний журнал The AsiaTEFL Journal на викладацьку тематику,
  • проводить конференції та семінари з ELT в Азії,
  • і, звичайно, приєднується до корисних ініціатив та івентів для вчителів усього світу. Зокрема, до конференції «Friends will be friends».

Ми вдячні кожному нашому партнеру за особливу участь у конференції Friends will be friends!

Деякі з них вже неодноразово співпрацювали з нами, а деякі приєдналися вперше. Ми цінуємо кожного і раді працювати разом, щоб робити освіту доступною для всіх!

Беріть участь у конференції, аби ближче познайомитися з нашими партнерами та отримати шанс виграти призи під час розіграшу!