Корисні ресурси Grade у вашому смартфоні

poleznye-online-resursy-ot-grade
28.11.2022

Скільки часу потрібно вчити англійську, щоб нарешті її вивчити? Це питання хвилює чи не кожного студента. Зазвичай, ми починаємо вивчати мову ще в школі, згодом продовжуємо в університеті, і закріплюємо з репетиторами або на курсах. Однак, потім все одно можемо зіштовхуватись із мовними проблемами. І це абсолютно нормально!

Ми в Grade Education Centre сформулювали просте правило: потрібно вивчати мову регулярно та в задоволення. Перетворіть вивчення англійської на хобі або щоденний ритуал. Адже насправді, англійська оточує нас всюди, варто лише роззирнутися.

Ваш смартфон — це вже 50% успіху на шляху до продуктивного вивчення англійської. Безліч онлайн-ресурсів, соцмережі та англомовні джерела значно спрощують навчання. Тож залишається лише 50% і будете вільно щебетати іноземною. А якщо ви шукали більше англомовного контенту, тоді нагадаємо про наші online ресурси нижче.

Viber

Всі ми споживаємо багато інформації та звикли моніторити кілька різних каналів одночасно. Головне — не пропустити нічого важливого.

Віднедавна Grade Education Centre з’явився у Viber! Тож готуємо для вас ще більше корисного контенту! Все для того, аби ви могли читати інформацію у комфортному для вас месенджері.

Дізнавайтесь про викладання англійської, а також міжнародні іспити, стежте за постами, черпайте корисні лайфхаки та встигайте за анонсами актуальних подій від Grade.

Сподіваємося, наш канал буде найбільш помітним серед усіх чатів, і ви не пропустите жодної цікавої публікації. Нові знання доступні всюди! Чекаємо від вас підписку та швидкі реакції!

Сайти для спілкування англійською з native speakers

Хочу практикувати!

Facebook

Виявляється, Facebook — це не обов’язково про сварки у коментарях та обговорення останніх політичних новин. Тут безліч корисної інформації, яка буде цікава саме вам. Головне — правильно підібрати ті спільноти, до яких долучаєтесь.

На сторінці Grade Education Centre, між іншим, вже понад 24 тисячі підписників, і ця аудиторія щодня зростає. Освітні новини, поради з підготовки до іспитів та перспективні можливості для викладачів англійської збираємо тут.

Instagram

В Instagram ви можете знайти методичні рекомендації для вчителів та стратегії складання іспитів з англійської, дізнатися про вебінари та курси, а також взяти кілька лайфхаків, які обов’язково зацікавлять студентів.

Telegram

Корисні поради та методики викладання англійської мови, актуальні новини та все, що ви повинні знати про міжнародні іспити — в нашому Telegram-каналі. Традиційно обіцяємо: без спаму та набридливих повідомлень.

Практична англійська

Підібрати групу

Таким чином, виділяючи 20-30 хвилин щодня дорогою на роботу, в черзі за кавою, або під час ланчу, ви не лише підвищите свій рівень англійської без зайвих зусиль, а й з користю проведете час. Якщо навіть це не допоможе — спробуйте додати у свій розпорядок дня наступні задачі на вибір:

  • Щодня читати англомовні новини;
  • Слухати подкасти;
  • Читати книги або статті;
  • Дивитися фільми/серіали або відео на YouTube;
  • Записувати англійською: вірші, речення або навіть власні думки;
  • Грати в англомовні ігри;
  • Розмовляти англійською якомога частіше: за обідом з колегою чи телефоном з англомовним товаришем.

А також не забувайте про наш блог! Кілька разів на тиждень там публікуємо добірки популярних ідіом, лексику й граматику з фільмів та виступів публічних персон, поради для переговорів чи виступів англійською та багато іншого!

Успіхів у навчанні разом із Grade!