Благодійність із Grade: центр долучився до акції фонду «Добряк»

Благодійність із Grade: центр долучився до акції фонду «Добряк»
11.03.2024

Щороку 21 березня у світі проходять заходи, які привертають увагу до потреб та життя людей із синдромом Дауна.

Сотні організацій, в Україні зокрема, займаються реабілітацією, соціально-психологічною підтримкою, соціалізацією людей із таким відхиленням.

Один з таких фондів — «Добряк», якому Grade Education Centre щороку допомагає в різних ініціативах. До 21 березня наш центр взяв участь у ще одній акції.

Розповідаємо, що важливо знати про цей день та як підтримати фонди у їхній важливій справі.

Підтримка людей із синдромом Дауна

Як і минулого року, цьогоріч Grade підтримав фонд «Добряк» та передав 12 тис. грн для дітей із синдромом Дауна.

Усе це відбулось у рамках кампанії #LotsOfSocks. Відповідно, кожен охочий може приєднатися до проєкту та підтримати дітей, придбавши шкарпетки на сайті фонду.

Шкарпетки можна замовити за внесок у 150 грн. 100% суми відправляється на благодійність.

Команда Grade також отримала яскраві непарні шкарпетки: їх одягають на знак підтримки дітей і дорослих із цим синдромом.

Всесвітній день людей із синдромом Дауна: акція Grade

У результаті весняної кампанії «Добряк» зібрав рекордні 111 000 грн!

Це не перша взаємодія, і наш центр регулярно долучається до ініціатив благодійного фонду. До прикладу, ви можете підтримати дітей, якими опікуються волонтери, придбавши календар на 2024 рік.

Його особливість у тому, що кожна сторінка проілюстрована фотографіями, які зробив CEO Grade Education Centre Олексій Зінченко. Вартість такого календаря — 500 грн.

Інклюзія для викладачів у Grade Education Centre

Перейти

Раніше ми допомагали організовувати освітні заходи для дітей-переселенців, а також заходи з протидії та профілактики насильства. Разом з різними фондами ми допомагаємо українцям, яким потрібна підтримка.

Ви також можете стати частиною цього руху щонайменше придбавши шкарпетки, прочитавши більше про людей із синдромом Дауна та поширивши це серед своїх друзів.

Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті та у соцмережах, аби завжди бути в курсі благодійних подій і творити добро разом ❤️