В Україні створили безплатну платформу для перевірки домашніх завдань

Для преподавателей создали бесплатную платформу с подборкой домашних заданий
3.02.2023

Нова безоплатна платформа JustClass для автоматичної перевірки домашніх завдань тепер доступна для українських викладачів. У базі зібрано 1500 вправ, посилання на які потрібно надсилати учням. Ця опція вдало доповнює онлайн-формат навчання.

Як заохотити невмотивованих учнів до вивчення англійської?

12 вправ

Платформа самостійно перевіряє домашні роботи та оцінює їх. Вчителі та учні мають особисті кабінети на JustClass, де можуть стежити за результатами виконаних завдань. Автоматичний функціонал сервісу спрощує процес викладання та робить домашні завдання більш інтерактивними для учнів. 

Розробниками платформи є українська дистанційна школа JustSchool. Онлайн-базу вправ зібрали досвідчені викладачі та методисти, аби спростити процес формування та перевірки домашніх завдань, зберігаючи їхню ефективність.

Домашні завдання з англійської, які полюблять ваші студенти

Кілька цікавих ідей

Переваги використання платформи

  • Перевірка й оцінювання домашніх робіт здійснюється автоматично;
  • Наявні у базі вправи є авторськими та інтерактивними;
  • На виконання кожного завдання відведено конкретний час, тому викладачам буде зручно визначати загальний таймінг роботи;
  • Такий формат запобігає списуванню домашніх робіт;
  • Є можливість зазначити чіткий дедлайн для виконання завдань;
  • Існує журнал для моніторингу результатів та успішності учнів.

Виконувати вправи з добірки потрібно онлайн. Кожне завдання складається з аудіо, відео та фотоматеріалів, що привертає увагу учнів. Також для того, аби впоратися з вправами, потрібно застосовувати креатив, а це перетворює навчання вдома на цікаву гру. 

За допомогою дедлайну учні не встигатимуть радитися один з одним та шукати підказки у мережі. Крім того, після здачі робіт, правильні відповіді можна зберігати у таємниці аж до оприлюднення всіх результатів. Такі налаштування дозволять викладачам з легкістю контролювати дисципліну та доброчесність учнів у класі.