З 1 червня відкриваємо двері нашого освітнього центру

start1
1.06.2020

З 1 червня заклади позашкільної освіти можуть відновити роботу в регіонах, де буде запроваджено послаблення протиепідеміологічних заходів. У закладах позашкільної освіти буде дозволено проводити заняття у групах до 10 осіб та заборонено масові заходи — згідно листа Міністерства освіти та науки від 29 травня 2020 року.

Саме тому, вже в понеділок, 1 червня 2020 року наш освітній центр відновлює роботу. Тепер ми зможемо спілкуватися, навчатися та проводити тестування не тільки онлайн, а й в нашому центрі за адресою — м. Київ, вул. Ярославів Вал 13/2-б.

Усі студенти, що наразі навчаються в нашому центрі, за погодженням зі своїм викладачем та всіма учасниками групи, можуть повернутись до навчання у класах.

Ваша безпека для нас в пріоритеті, саме тому ми забезпечимо дотримання санітарних та протиепідеміологічних заходів, рекомендованих Міністерством охорони здоров’я України.

Також нагадаємо, що зараз відкрита реєстрація на літній семестр, що розпочнеться вже зовсім скоро! Ви можете обрати комфортний для себе формат навчання: офлайн — в нашому центрі, у групах до 6 осіб, або онлайн, зі знижкою 30%

Цього літа ми підготували для вас курси: 

Чекаємо на вас!