Усе для підготовки до ЗНО-2019 з англійської

Все для подготовки к ЗНО-2019 по английскому
14.04.2019

Англійська мова – найпопулярніша (серед необов’язкових) дисципліна для складання як пробного, так і «справжнього» ЗНО. Тому до 28 травня 2019 року належить готуватися багатьом майбутнім абітурієнтам. Але як же це зробити в настільки невеличкі терміни?

Звісно ж, ідеально – замислитися над питанням  заздалегідь, і чимало майбутніх випускників шкіл 2020 року вже записуються на курси англійської для підлітків і спеціальні курси підготовки до ЗНО – щоби готуватися ґрунтовно та без поспіху, як і радять фахівці.

А що ж робити тим, кому складати іспит у нинішньому році? По-перше, якомога більше дізнатися про особливості майбутнього ЗНО з англійської. На сайті наших партнерів, Першого Кембриджського освітнього центру, є відповідний матеріал: Що потрібно знати про ЗНО з англійської.

По-друге, пробувати вирішувати типові завдання. Наприклад, на сайті УЦОЯО викладені тести минулих років. Тільки враховуйте, що лише тести 2018 дійсно схожі на те, що очікує на абітурієнтів у 2019 році. До цієї дати вони ще не були дворівневими, та й не було в них розділу аудіювання.

По-третє, намагайтеся якомога більше практикуватися як у загальній англійській, так і у виконанні характерних завдань. Щоби вам було легше розуміти, чого від вас чекатимуть, наші Мар’яна Кучеренко й Олена Українська провели титанічну роботу та розібрали детально кожний розділ ЗНО-2019 з англійської (із прикладами та рекомендаціями):

Читайте завдання та рекомендації, пробуйте виконувати приклади, побільше практикуйтеся – і на вас неодмінно чекає успіх.