Січень у Grade: які заходи відвідали наші викладачі

Січень у Grade: які заходи відвідали наші викладачі
3.02.2024

Щомісяця Grade Education Centre організовує події для своїх викладачів англійської мови. Так ми допомагаємо втілити основну концепцію розвитку наших професіоналів — lifelong learning.

У січні нового 2024 року пройшло 4 заходи для викладачів Grade. Розповідаємо детальніше про, те над чим працювала команда минулого місця.

How to teach new Communication skills

Січень почався із заходу про навчання комунікативних навичок. Чому ця тема?

З нового року студенти Grade навчаються на курсах за оновленими програмами та підручниками. Одним з таких став підручник Voices видавництва National Geographic для курсу «Розмовна англійська».

Почитати більше про зміни на курсах та їх користь студентів можна за посиланням.

Це безумовно вплинуло і на роботу викладачів, тому про те, як адаптуватися до нових тем та викладати за новим підручником, розповіла Ірина Чернівчан, помічниця академічного директора, кваліфікована викладачка з міжнародними сертифікатами. CELTA, DELTA, TKT, 120-Hour TESOL/TEFL Course Саме вона розробила навчальну програму для курсу на основі нового підручника.

Оновлення «Розмовної англійської» суттєве, адже це майже новий курс! Наповнення стало іншим, але при цьому мета курсу не змінилась. Головним залишається відпрацювання навичок говоріння, аудіювання, збагачення лексики, покращення вимови й вивчення стратегій в комунікації.

Олена Бочкарьова, академічна директорка та СELTA-тренерка Grade

Всі ці аспекти проговорювали на зустрічі з викладачами. Зокрема, команда:

  • дізналась більше про нові програми, порівняла їх з попередніми;
  • познайомилась з новим підручником;
  • оглянула нові можливості на платформі, яку розробили спеціально для курсу. Вона створена для комфортного досвіду навчання і містить інтерактивні завдання, яскраві зображення та іншу інформацію для продуктивної роботи студента.

Тож тепер навіть ті студенти, які вже проходили ці курси в Grade, можуть записатися знову. Адже вправи та наповнення будуть абсолютно новими.

Записатись на курс розмовної англійської

Тут

Teacher’s meeting

Це регулярна зустріч усіх викладачів Grade Education Centre для того, аби бути в курсі оновлень, змін в роботі, планів та спілкування з командою.

Ба більше, у січні наші спеціалісти провели повний аналіз попередніх місяців роботи, обговорили звʼязок зі студентами, роботу з особистими кабінетами та платформами, а також шляхи до покращення та спрощення цих процесів.

How to teach new Cambridge B2/C1 FCE/CAE courses

Академічна директорка Grade Олена Бочкарьова провела ще один тренінг про те, як викладати оновлений курс. Цього разу йшлося про підготовку до іспитів Cambridge B2/C1 FCE/CAE

Це одна з тих програм, де фахівці центру оновили наповнення та впровадили нові підручники. Для цього курсу відтепер використовуватиметься посібник Formula.

Спочатку спікерка розповіла про те, як викладачам використовувати нову онлайн-платформу для роботи на курсі. А друга частина була присвячена безпосередньо підготовці студентів до B2 First FCE та C1 Advanced CAE відповідно до зміненої програми.

Дуже сподобалась структура тренінгу: все чітко та лаконічно, розкладено по поличках. Підготовка до іспитів — це нелегко, проте Олена поділилась цінними порадами, як саме треба навчати. Нові підручники, нова платформа, новий формат та підхід: на тренінгу нам презентували зовсім іншу програму підготовки до іспитів, і я вважаю, що вона успішна.

Руслана Коваленко, викладачка Grade

Writing lessons: problems and solutions

Регулярно в Grade проходять і Professional Development Days. На них викладачі діляться своєю експертизою, знаннями та ресурсами для покращення взаємодії з учнями та ефективності занять.

У січні такий тренінг був присвячений письму: що може піти не так на уроках присвячених письму, і як уникнути цих проблем.

Спікеркою була викладачка Grade Аліна Фастовець.

Під час нашої зустрічі ми говорили про проблеми, які можуть виникнути на різних етапах уроку письма, та можливі шляхи їх розвʼязання. Ми розглянули, як готуватись до уроку письма, як його полегшити, як пояснювати завдання і перевіряти роботи учнів.

Аліна Фастовець, викладачка Grade

Ще одна з охоплених тем — фідбеки для студентів. Відтак, ми регулярно працюємо над тим, аби у викладачів зʼявлялися нові зони для зростання, над якими вони б швидко та ефективно працювали.

Якщо ви також прагнете професійно рости, Grade завжди допоможе. Залишайтесь на звʼязку!