Тисяча за вакцинацію доступна дорослим та підліткам. Її можна витратити на навчання!

Різниця між Miss, Mrs., and Ms. в англійській мові - блог Grade.ua
10.02.2022

Давно хотіли вивчити англійську? Настав час нарешті заговорити іноземною мовою! Адже відтепер усі українці старше 14 років можуть отримати тисячу гривень за вакцинацію та витратити її на навчання. 

У Мінцифрі повідомили, що з 7 лютого повністю щеплені українці від 14 років можуть взяти участь у програмі «єПідтримка». 

Також розширився перелік послуг, на які можна витратити отримані гроші. Відтепер тисячу гривень можна інвестувати у навчання — придбати освітні курси для себе та своїх дітей. 

Тож якщо ви давно мріяли заговорити англійською, зараз — саме час! Дізнавайтеся свій рівень, пройшовши тестування, та обирайте найзручніший курс.

Чому варто навчатися саме у Grade Education Centre? 

Наш центр має ліцензію Кембриджського університету. Тому всі викладачі сертифіковані за міжнародним стандартом та мають відповідні дипломи. Завдяки цьому заняття з нами такі ефективні та результативні. 

Хвилюєтеся, що не знайдете достатньо часу на навчання? Ми маємо 11 навчальних програм для дорослих та дітей. Вони відрізняються за тривалістю та інтенсивністю, щоб ви з легкістю знайшли той формат, який підійде саме вам. 

Як отримати виплату за вакцинацію? 

Завдяки послузі «єПідтримка» українці можуть отримати 1000 гривень на особистий рахунок. Для цього необхідно отримати дві вакцини. До речі, бустерна, третя доза, дає можливість отримати ще 500 гривень.

З 2022 року підліткам від 14 років спростили процедуру вакцинації проти COVID-19. Для цього необхідно тільки зареєструватися у центрі щеплення, мати із собою паспорт та ідентифікаційний код. 

Щоб отримати кошти від «єПідтримки», обов’язково слід оформити спеціальну картку в одному з українських банків. А щоб нарешті заговорити англійською — записатися на курс у освітньому центрі Grade.