Викладачі можуть отримати стипендію та пройти освітній онлайн-курс

Викладачі мають можливість отримати стипендію та пройти освітній онлайн-курс
26.01.2023

Українські викладачі мають змогу підвищити кваліфікацію та отримати стипендію під час проходження навчальних курсів від ГО “Культурний Проєкт”. Долучитися до стипендіальної програми можна з грудня 2022 року до грудня 2023 року.

Міжнародні кваліфікації для вчителів

Деталі

Етапи для участі у програмі

  • Першим кроком потрібно заповнити заявку на сайті громадської організації. Також важливо на сайті вказати курс або дисципліну, яку ви плануєте вивчати.

Для заповнення заявки є лише одна можливість.

  • Також надішліть власне мотиваційне відео з інформацією про вас та освітній заклад, у якому ви викладаєте. Крім того, важливо додати, якими темами ви захоплюєтеся та що вас мотивує брати участь у стипендіальній програмі.
  • Після розгляду заявок ви неодмінно отримаєте відповідь. Також фахівці можуть допомогти обрати навчальний курс, який підійде для вашої теми дослідження.

Вчимося оформлювати резюме англійською

Кілька важливих вимог

Деталі про навчальний процес

  1. Лекції відбуваються в онлайн-форматі.
  2. Заняття можуть бути у вигляді вебінарів, відеокурсів з вебінарами та матеріалів, які потрібно переглянути самостійно.
  3. Кожен курс має унікальний план навчання, який можна дізнатися на сайті.
  4. Ви отримаєте доступ до особистого кабінету на сайті ГО “Культурний Проєкт”, аби мати змогу навчатися у комфортному для вас режимі. Увійти у власний акаунт можна за особистою електронною поштою та паролем, який ви отримаєте у листі.
  5. Крім основної програми курсу, ви будете мати доступ до додаткових матеріалів та літературних рекомендацій.
  6. Аби закріпити матеріал, наприкінці курсу необхідно пройти тест для перевірки знань.
  7. Ви отримаєте сертифікат, який підтвердить завершення вашого навчання. За запитом документ може бути як електронного, так і паперового формату. 

Чому вебінари — це вдалий спосіб для розвитку викладачів?

9 причин