Відкрийте для себе найкращі магістерські програми з Access Online Masters, не виходячи з дому!

Access Online Masters
8.05.2020

Задумуєтеся про отримання ступеня магістра міжнародного рівня? Тоді не проґавте свій шанс познайомитися з кращими бізнес-школами. Приєднуйтеся до онлайн заходу від Access Masters та відкривайте для себе кращі міжнародні магістерські програми Європи, Азії та Північної Америки.

  • 26 травня. 
  • 4 червня. 
  • 9 червня. 

На онлайн-заході ви отримаєте інформацію про магістерські програми у сферах бізнесу і менеджменту, інженерії, соціальних наук, маркетингу і комунікації, інформаційних технологій, юриспруденції та юридичних досліджень, медицини, фінансів і бухгалтерії, міжнародних відносин, математики, гуманітарних наук, а також дізнаєтеся, як підготуватися до онлайн-зустрічей з представниками різних освітніх установ і як ступінь магістра дає доступ до топ-менеджерських позицій і міжнародних кар’єрних можливостей.

Крім того, Access Online Masters надає унікальну безкоштовну консультацію кожному кандидату, який має право на вступ до міжнародної аспірантури. На івенті ви зможете познайомитися з консультантами з прийому студентів у провідні бізнес-школи під час приватних 30-хвилинних онлайн-зустрічей та отримаєте останню інформацію про підготовку до тестування і стипендії.

Тому не проґавте чудову можливість долучитися до онлайн-івенту — обирайте дату та реєструйтеся, щоб отримати найкращі для себе варіанти міжнародної освіти.