Українським науковцям пропонують гранти для участі в міжнародних конференціях

Украинским ученым предлагают гранты для участия в международных конференциях
11.10.2023

Фонд цивільних досліджень та розвитку США, CRDF Global, пропонує українським науковцям, працівникам технологічної сфери та інженерам гранти задля карʼєрного зростання та розвитку. Допомога передбачає покриття матеріальних затрат на участь у міжнародних та національних конференціях конкретного напряму.

Учасники, чиї заявки будуть схвалені комісією, зможуть отримати кілька грантів розміром до 1500 $, що покриватиме затрати для науковців, інженерів та технологів. Гранти виділяються на конкурсній основі.

  • Стипендія покриватиме подорожі здійснені протягом осіннього періоду: з 1 вересня до 31 грудня 2023 року.
  • Подача заявок можлива до 6 листопада 2023 року.

Хто може взяти участь?

Для успішного проходження конкурсу учаснику необхідно чітко та аргументовано розписати свою мету, попередні досягнення та переваги участі в міжнародних семінарах, конференціях для його наукових досліджень та/або кар’єрного розвитку.

Крім того, важлива умова для участі: заявник має бути громадянином України.

Заявки варто подавати тим професіоналам, які мають значний досвід проведення досліджень, тренінгів та інших видів діяльності повʼязаних із галузями біологічної, радіаційної, хімічної та ядерної безпеки.

9 причин чому освітні онлайн-події — вдалий спосіб для розвитку викладачів

Дізнатись

Що потрібно, щоб подати заявку?

Кандидату на отримання гранту від Фонду цивільних досліджень та розвитку США потрібно подати заповнену заявку, яка представлена на сайті CRDF Global. Крім того, треба прикріпити:

  • резюме/CV,
  • детальну інформацію про конференції, які відвідував кандидат,
  • кошторис: вичерпний опис витрат,
  • лист-згоду на публікацію доповіді, презентації та тез доповіді (за наявності),
  • дві сторінки тексту, де кандидат описує мету поїздок та обґрунтування їх користі для професійного зростання.

Це чудова можливість для українських науковців та жест підтримки від партнерів із США. Тож встигніть подати заявку до 6 листопада включно.

Нагадаємо, що про користь міжнародних конференцій команда нашого центру знає не з чуток. Нещодавно Grade Education Centre взяв участь у IATEFL International Conference. Ми поділились власним досвідом, познайомили інших з Grade University і зустріли нових знайомих, які невдовзі можуть стати нашими партнерами!