Вlack Friday у Grade University: -50% на всі освітні курси для вчителів

Вlack Friday у Grade University: -50% на всі освітні курси для вчителів
25.11.2022

На платформі Grade University з 25 по 27 листопада діють знижки на всі освітні курси та teaching credentials.

За промокодом BLACK_FRIDAY кожен може отримати знижку у розмірі 50% на обрану навчальну програму.

Grade University — унікальна сучасна платформа для навчання та розвитку викладачів англійської мови з будь-яких освітніх установ. Наразі вчителі можуть обрати на платформі такі курси:

  • Language Analysis for Teaching and CELTA навчає вчителів викладати граматику та інші особливості мови, перевіряти розуміння учнів цих тем та написання CCQ, а також розвʼязання проблем учнів, повʼязаних з мовними навичками.
  • The Basics of Lesson Planning допоможе вчителю розібратись у всіх компонентах уроку, навчитись планувати ефективно та слідувати плану під час уроків.
  • Superb EFL/ESL Classroom Management дасть змогу глибше зрозуміти стратегії управління колективом, як побудувати комфортне спілкування та атмосферу взаєморозуміння, а також надавати інструкції та фідбек учням.
  • Task-Based Learning допоможе ознайомитись з основними принципами ТВL, навчитись презентувати нову лексику та граматику в класі, отримати практичні стратегії впровадження ТВL на власних уроках.
  • Using Flashcards in ELT допоможе розібратись у типах карток, проаналізувати найефективніші способи використання карток та створити власні картки, з урахуванням специфіки вашої роботи.
  • Fundamentals of Teaching and Learning English aka Why CELTA? Тут розглядатимуть поширені міфи про курс CELTA, основи викладання, процесу вивчення мов. Цей курс призначений для вчителів, які планують побудувати свою кар’єру в ELT або отримати будь-яку початкову педагогічну кваліфікацію.
  • How to Teach IELTS Essays, що навчить правильно розповідати студентам про типи есе, їхню структуру та план побудування.
  • Online Tools for English Language Teaching  надасть вчителям актуальні інструменти та ресурси для онлайн-викладання, а також ви дізнаєтесь як зробити уроки інтерактивними, цікавими та якісними.

Як гартувався Grade: історія компанії у 14 фактах

Читати далі

Поза цим, викладачам доступний один великий курс, що охоплює всі аспекти вчителювання — Essentials of Effective English Language Teaching.

До всіх курсів, за умови реєстрації на платформі, доступна демоверсія, що допоможе визначитись з доцільністю такого навчання для себе. Крім цього, кожному доступна безплатна бібліотека корисних відеоматеріалів для розвитку та освіти, а також блог, де досвідчені вчителі, автори курсів та лектори публікують поради, стратегії та ресурси для тічерів.

Курси з платформи можна проходити у будь-якому порядку, приділяючи їм стільки часу, скільки вам зручно.

Такий підхід дає можливість розвиватись без стресу, дедлайнів, у своєму власному, комфортному темпі.

Для того, щоб скористатись знижкою на курс, чи курси введіть промокод “BLACK_FRIDAY” у відповідне поле при покупці на платформі.

А в понеділок на вас чекає акція Cyber Monday — ви можете отримати знижку у розмірі 50% за промокодом CYBERMONDAY222.

Ставайте кращим вчителем для себе та своїх учнів просто зараз!