Освітній помічник: в Україні зʼявився корисний ресурс для учнів і вчителів

Освітній помічник: в Україні зʼявився корисний ресурс для учнів і вчителів
17.02.2024

JustClass — це онлайн платформа, яка надає вчителям можливість створювати й розміщувати домашні завдання, самостійні та контрольні роботи.

Ресурс містить понад 40 тисяч безплатних інтерактивних завдань з різних предметів для учнів 1-11 класів.

Які функції має JustClass?

Розробники зазначають, що JustClass — це відповідь на рутинні письмові роботи «від руки» та купи зошитів, які потрібно перевіряти.

JustClass дає змогу вчителям і учням безплатно спростити виконання домашніх, самостійних і контрольних робіт і відстежувати результати й прогрес під час дистанційного навчання.

Команда JustClass

Механіка роботи:

  • викладач обирає завдання з відповідної теми та надсилає учням,
  • школярі його виконують та отримують автоматичну оцінку у своєму особистому кабінеті.

Дуже зручно, що учні можуть бачити кількість завдань, навчальні матеріали, дедлайни, час виконання та інші деталі, які допоможуть навчатися ще ефективніше.

Платформа пропонує різноманітні типи завдань: вправи з фото та відео, кросворди, встановлення відповідності, анаграми й тести.

Must-have ресурси для вчителів у 2024 році

Дізнатися

Як працювати й навчатися на платформі?

Для того, щоб розпочати роботу, вчителі та учні повинні створити особисті кабінети. Зареєструватися можна безпосередньо на сайті.

Під час реєстрації учні повинні вказати номер батьків, які матимуть доступ до особистих кабінетів і зможуть відстежувати прогрес своєї дитини.

Якщо у вас залишаться питання, то можна звернутися у службу підтримки за електронною адресою: support@justclass.com.ua

До слова, українські школи давно почали шлях цифровізації освітнього процесу. Відтак, багато вчителів вже активно використовують інструменти ШІ від проєкту «На Урок», чат-боти та різноманітні технологічні новинки.

Крім того, активними користувачами технологій є також школярі. Скільки відсотків учнів та вчителів використовують штучний інтелект під час навчання? Результати опитування дивіться за посиланням.